2024. április 29. - Péter

"Tévépótló" művészeti rendezvény Dunaújvárosban

Éjszakai átszálló - Adásban címmel "tévépótló" összművészeti programsorozatot rendez szerdától öt napon át Dunaújvárosban a Kortárs Művészeti Intézet és a Kistérségi Európai Uniós és Idegenforgalmi Kht. - közölte a rendezvény egyik szervezője hétfőn az MT
2007. szeptember 10. hétfő 22:54 - Hírextra

A rendezvény célja, hogy a telematikus adások helyett köztérben zajló, közösségi programok részesei legyenek a résztvevők, azaz a televízió elől "átszálljanak" egy sokszínű, élő "adásra" - hangsúlyozta Sipiczki Janka.

Tájékoztatása szerint az Éjszakai Átszálló olyan összművészeti minifesztivál lesz, amelynek témája a tévézési szokásokban gyökeredzik. Így a rendezvény keretében kortárs képzőművészekkel együttműködve több népszerű tévéműsor "feldolgozását" ismerheti meg a közönség.

Vizitáció címmel divatbemutatót láthatnak, szurkolhatnak a Kétfarkú Kutya Valóságteremtő Központ által rendezett vetélkedő résztvevőinek és részesei lehetnek a dunaújvárosi képzőművészek Virtuális város című városvédő műsorának azok, akik bekapcsolódnak az Éjszakai Átszálló programjába.

A non-stop vásárlásra ösztönző műsorok mintájára pedig Freeshop címmel kiállításon ismerhetik meg az érdeklődők az egyes anyagok újrafelhasználásával készíthető tárgyakat - sorolta a programokat a szervező.

A vasárnapig tartó rendezvény keretében további kiállítások és sokféle zenei program közül választhatnak az érdeklődők.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását