2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Rihanna és Justin duplázott

Justin Timberlake és Rihanna két-két díjat nyert hétfőre virradóra az MTV Music Awards 24. díjkiosztóján a Los Angeles-i Palms Casinóban.
2007. szeptember 10. hétfő 10:20 - Hírextra

A rhythm and blues ifjú csillaga, Rihanna két díjjal távozhatott: ő nyerte az év videója díját Umbrella című produkciójával. Megelőzte többek között a hétszeres jelölt Beyoncét, Justin Timberlake-et, Kanye Westet és Amy Winehouse-t; a női előadók között Fergie, a rövidesen Budapesten koncertező Black Eyed Peas énekesnője volt a befutó Rihanna, Beyonce, Nelly Furtado és Amy Winehouse előtt.
A férfiak mezőnyében Justin Timberlake nyert, aki hét jelöléséből összesen kettőt váltott díjra. A "vert seregben" itt is ismert sztárok találhatók: köztük Kanye West, T. I. és Akon.

A Fall Out Boy az év csapata, amely a Linkin Park, a Maroon Five és a White Stripes csapatát megelőzve nyerte el a trófeát.

Az év felfedezettje a Gym Class Heroes együttes. Beyoncé a sok jelölés után végül mindössze egyetlen díjat kapott, Shakirával együtt az övé lett a legjobb közös produkció díja.
A legjobb rendezés díját az a Samuel Bayer készítette, aki Justin Timberlake, klipjét készítette.
A díjkiosztó gála házigazdája Timbaland volt, akinek neve szerepelt a jelöltek között is. Az este nyitószáma Britney Spearsé volt, s az utóbbi időben botrányairól elhíresült énekesnő ezúttal is alaposan "leégett". Britney sem az erőteljesen reklámozott Gimme Moe című dalával sem pedig "öltözékével" - fekete bikinit viselt - nem szerzett híveket. A gála további fellépői között volt Kanye West, a Fall Out Boy, Amy Winehouse és a Foo Fighters együttes.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását