2021. október 21. - Orsolya

Kalandvágyó utazók kerestetnek

Két olyan kalandvágyó utazót keres a Travel Chanel, akik részt vennének a nyolcezer kilométeres Budapest-Bamako rali 2008-as futamán, a csatorna képviseletében.
2007. szeptember 19. szerda 11:46 - Hírextra

Az október végéig tartó nyereményjátékra úgy jelentkezhetnek az érdeklődők, hogy egy 1-2 perces filmet készítenek magukról, amelyben kreatívan bemutatják, hogy miért éppen ők lennének alkalmasak a ralin való részvételre.

Az elkészült videó-felvételeket a http://www.youtube.com/group/budapesttobamako című oldalra kell feltölteniük. A legjobb pályázatokat a www.travelchannel.co.uk/b2b című internetes oldalon teszik majd közzé.

A futam több egy autóversenynél, hiszen célja a jótékonysági adományozás. A versenyben résztvevő kétfős csapatok mindegyike örökbe fogad egy afrikai falut, ahová gyógyszereket, ruhákat, játékokat és tanszereket visz.

A Travel Channel a nyereményjáték nyerteseinek biztosítja a repülőjegyet, a szükséges vízumokat, az autót, a költőpénzt, valamint elegendő forrást az örökbefogadott falunak szánt adományok megvásárlásához.

A csapatot a csatorna operatőrei is elkísérik, hogy a nézők 2008 tavaszán egy négyrészes filmsorozatban tekinthessék meg az autóverseny legemlékezetesebb pillanatait.

A futam 2008. január 12. és 18. között zajlik. Az útvonal Budapestről indulva Ausztriát, Olaszországot, Franciaországot, Spanyolországot, Marokkót, és Mauritániát érintve jut el Mali fővárosába, Bamakóba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását