2024. június 5. - Fatime

Júliusig lebokszolják, hogy legyen-e több biztosító

Még ebben a félévben, vagyis júliusig megszületik a szakmai-politikai döntés az egészségügyi biztosítási rendszer megváltoztatásáról, ezt követően pedig indulhat a törvényalkotás - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden egy üzleti fórumon Bu
2007. április 10. kedd 10:31 - Hírextra

Korábban Kóka János az SZDSZ elnöke a koalícióban maradás feltételének nevezte a több-biztosítós modell bevezetését, Lendvai Ildikó az MSZP frakcióvezetője pedig kijelentette: a jelenlegi rendszer nem maradhat változatlanul, viszont az MSZP számára az is elképzelhetetlen, hogy a jövőben csak piacérdekelt, profitorientált biztosítók legyenek az egészségügyben.

A kormányfő kedden hangsúlyozta: abban nincs vita a kormánykoalíción belül, hogy hozzá kell nyúlni a biztosítói oldalhoz az egészségügy rendszerében. A miniszterelnök úgy véli, ennek erős, közvetlen társadalmi, gazdasági hatása rövid távon nincs, ellenben hosszú távon több mindent is átalakít - mondta Gyurcsány Ferenc, részleteket azonban nem árult el.

A kormányfő azzal kapcsolatban, hogy egy évvel ezelőtt voltak az országgyűlési választások kijelentette: visszafogott elégedettségre van ok, elbizakodásra azonban nem, ami a kormány munkáját illeti.

Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

alex
2007. április 10. 16:48
Hajrá! Ki is üthetnék már egymást!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását