2024. május 7. - Gizella

150-160 járatot törölnek Ferihegyen

A Celebi GH Kft. által foglalkoztatott földi kiszolgálók kétnapos sztrájkja miatt a cég által kiszolgált minden járatot törölnek - mondta Szollár Domokos a Budapest Airport Zrt. szóvivője.
2007. április 5. csütörtök 16:00 - Hírextra
A Malév szolgálja ki és ezért ugyancsak nem érintett a sztrájk által az Aeroflot, az Aer Lingus, az Air Berlin, az Air France, az Austrian Airlines, a CSA, az Egypt Air, a Finnair, a Hainan, a KLM, a LOT, az SAS és a Tarom. Szollár Domokos szerint a munkabeszüntetés érinti az Alitalia, a British Airways, a Delta Air Lines, a Luxair, a Swiss, a Travel Service, a Lufthansa, a Turkish Airlines, a Wizzair, a Germanwings, az easyJet, a Jet2.com, a Norwegian Air, a Smart Wings és a Sterling járatait.

Az eredménytelen bértárgyalás miatt a földi kiszolgálók érdekeit képviselő Légiközlekedési Dolgozók Független Szakszervezete (LDFSZ)délután fél háromtól szombaton fél háromig hirdetett kétnapos munkabeszüntetést.

A Budapest Airport azt kéri az utasoktól, hogy ha tehetik csak kézipoggyásszal utazzanak, további információért pedig forduljanak a légitársaságokhoz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását