2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Spanyolul dalolt tele egy egész albumot JLo

5 millió eladott lemez, számos világsláger, 24 filmszerep, saját parfüm- és cipőmárka után Jennifer Lopez (JLo) spanyol nyelvű lemezt adott ki, melyet pénteken mutatott be a magyar kiadó egy JLo termékeket árusító üzletben.
2007. március 30. péntek 18:18 - Hírextra
Az énekesnő korábban megjelent lemezein is hallható volt spanyol nyelvű dal, de az igazi átütő sikereket mindig angolul énekelt számaival érte el. Ugyanakkor karrierje kezdete óta vágyott arra, hogy spanyolul készíthessen albumot. Számára ez a nyelv érzelmesebb, jobban ki tudja fejezni általa a vágyait.

A Como Ama Una Mujer című lemez a latin zene egyik gyöngyszeme - mondta Szarka József, a Sony BMG marketing menedzsere. A sajtó munkatársai megnézhették az album első videoklipjét is, amely a Que Hiciste címmel már számos slágerlista élén szerepel. A latin-amerikai hangzású dal temperamentumos, pörgős, táncra csábító, ugyanakkor érzéki is.

A három évig készülő lemez zenei producere Marc Anthony, aki a magánéletben is társa az énekes-színésznőnek. A spanyol nyelvű lemez megjelenése után JLo hamarosan a moziban is látható lesz egy, a salsa zenéről szóló filmben, amelyet idén mutatnak be El Cantante címmel.

A film szüzséjét az 1970-es évek leghíresebb spanyol salsa énekese, Hector Lavoe életrajza ihlette. Lavoe szerepében Marc Anthony látható, míg feleségét Puchit, Jennifer Lopez alakítja. Jennifer Lopez nemcsak a zenében és a filmvásznon, hanem a divatban is sikereket ért el. Budapesten két üzletben kaphatók JLo cipők, amelyekre leginkább a szuper magas sarok jellemző.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását