2024. május 3. - Tímea, Irma

Pornófotók a neten a politikusról

Nem indulhat a novemberi parlamenti választásokon egy keresztény és családpárti értékeket hirdető ausztrál politikus, miután pornográf fotók kerültek fel róla az internetre.
2007. október 31. szerda 12:58 - Hírextra

Andrew Quah, 21 éves sydneyi zenetanár elismerte, a péniszéről készült, homoszexuális portálokon széles körben terjedő fotók lehetetlenné tették, hogy egy olyan politikai szervezet jelöltje legyen, mint az Első a Család Párt, amely azt a célt tűzte ki, hogy "Ausztrália legyen a világon a legjobb hely egy család felnevelésére".

A fiatal politikus azt állította, hogy tökrészeg lehetett vagy politikai ellenlábasai kábíthatták el drogokkal, ha hagyta magát lefényképezni a szeméremsértő pózokban.

Steve Fielding pártvezető a botrány nyomán bejelentette, hogy Quah nem lehet a párt jelöltje a nyugat-sydneyi választókerületben, mert magatartása ellentétes a pártja által vallott szigorú családi értékekkel.

A szexbotrányba keveredett erkölcscsősz politikus tagadja, hogy saját maga töltötte volna fel az internetre a nemi szervéről készült fotókat, de elismerte, hogy maga is szokott pornót nézni, amivel Fielding szerint Quah megsérti pártja értékeit.

A mindössze 2002-ben alakult kis pártnak 2004-ben már a szövetségi parlamentbe is sikerült bejuttatnia egy szenátort, a mostani választásokra pedig kulcsfontosságú megállapodásokat kötött John Howard miniszterelnök vesztésre álló konzervatív pártjával.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását