2024. május 10. - Ármin, Pálma

Kórosan sovány Versace

Allegra Beck Versace, a híres divatház, a Versace húsz esztendős örökösnője anorexiával küzd - közölte édesanyja, Donatella Versace, hogy eloszlassa a lánya egészségi állapotáról terjengő pletykákat.
2007. március 28. szerda 17:18 - Hírextra
Az Allegra édesapjával Paul Beckkel közösen kiadott közlemény szerint a lány hosszú évek óta anorexiában szenved. Jelenleg a lehető legjobb orvosi ellátásban részesül, és állapota javul. Ám nem kórházban kezelik - mint az internetes pletykaoldalakon egyesek írták - hanem otthonában él Amerikában, ahol egyetemre jár - szögezte le a divatház szóvivője.

"Allegra szüleiként minden tőlünk telhetőt megteszünk a lányunkért, és szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy értékeljük a megmutatkozó aggodalmat, de az a kérésünk, hogy tartsák tiszteletben magánéletét e nehéz időszakban" - olvasható a közleményben.

Allegra a Versace-vagyon 50 százalékának tulajdonosa, s a részesedést 18. születésnapján örökölte a divatházat alapító nagybátyjától, Gianni Versacétól, aki kis hercegnőjeként emlegette őt. Allegra mindössze 11 éves volt, amikor Gianni Versacét 1997-ben Miamiban saját háza előtt egy sorozatgyilkos agyonlőtte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását