2024. május 8. - Mihály

5 milliót "örökölt"

Az Örökös című vetélkedő történetében immár harmadszor vitte el egy játékos a fődíjat. Draskovics Pál pénteken örülhetett az ötmilliós örökségnek. A győztes elmondta, hogy az Örökös számára nem vetélkedés volt, hanem sokkal inkább egy jó játék, és sokáig
2008. február 9. szombat 13:10 - Hírextra
Draskovics Pál, aki egyébként geofizikus a játékba jelentkezésről azt mondta, néhány adást már látott a televízióban, mikor eldöntötte, hogy e-mailben jelentkezik. A vetélkedőbe kerülés előtt egy szereplőválogatáson vett részt, amely inkább barátságos és beszélgetős volt és nem csupán az volt a lényeg, hogy a tesztlapot ki, mennyire jól tudta kitölteni. Mikor már a játék felvételére készültünk, akkor is azt mondták, hogy legyünk inkább felszabadultak és ne idegesek - Pál azt mondta neki bevált ez a taktika.

Az első néhány fordulóban csak egy tippje volt, míg a végjátékban két válaszra biztosan tudta a helyes választ, kettőnél nagyjából biztos volt a jó válaszban és egyet pedig tippelt. Végül egy javítást felhasználva sikerült mind a hét kérdésre helyesen válaszolnia és így megnyerte az ötmilliós örökséget.

A játék során Pál kedvenc kérdése, a "Melyik fáraó építette a Gízai piramist?" volt, illetve a végső játékban az a két kérdés, amelyikre tudta a választ. Hozzátette: munkájával kacsolatos kérdés nem volt a mostani játékban.

A nyereményt a családi házuk javítására, utazásra költi, és egy alapítvány javára fordítja. Draskovics Pál elmondta, feleségével szeretnének egy másik kultúrát megismerni, ezért olyan helyre fognak utazni, ami nem a pihenésről, hanem inkább a város és az emberek, megismeréséről szól.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását