2024. április 27. - Zita

Féltékeny a bombacsaj! Bárkinek neki menne a pasija miatt!

A szexis Nicole Scherzinger nem tagadja, hogy rettenetesen féltékeny barátjára, Lewis Hamiltonra. Éjjel-nappal a nyakán csüng, hogy távol tartsa a rajongókat.
2009. július 27. hétfő 15:59 - Kővári Adrienn
A The Pussycat Dolls egykori énekesnője megfogta az isten lábát, legalábbis ő úgy érzi, mert féltékeny. Barátjáért, a híres Foma 1-es pilóta, Lewis Hamiltonért odavannak a nők, s ez Nicole Scherzingert különösen zavarja. Azt gondolná az ember, hogy egy ennyire szexi nőnek nincs mitől félnie. De mi a helyzet akkor, ha olyan barátod van, mint egy Forma 1-es pilóta? Ők akár még a bombacsajokat is dobhatják.

Talán ezért is retteg Nicole a konkurenciától. Egyik interjújában hangoztatta is, hogy minden nőt távol tart párjától. „Próbálom emlékeztetni a lányokat, hogy együtt vagyunk, s én vagyok a barátnője. Sajnos túl sok figyelmet kap.” – panaszkodott Nicole.

Bizonytalan, mégis szerelmes


Annak is megvan az oka, hogy miért ennyire féltékeny az alulöltözött énekesnő. „Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy valaki olyannal lehetek, aki ennyire szexi, és tehetséges.” – áradozott szerelméről Nicole. Ezért sem volt meglepő, hogy elkísérte párját a most hétvégén megrendezett Magyar Nagydíjra is, ahol együtt ünnepelhették meg Hamilton győzelmét.

Úgy hiszi, hogy lányok milliói féltékenyek rá, ezért egy percre sem hagyja magára kedvesét. Már csak az a kérdés, hogy ez mennyire tetszik Lewis Hamiltonnak, esetleg, hogy meddig fogja ezt eltűrni?

Elmarad az esküvő?

Még 2007-ben ismerkedtek meg egymással, amikor szakított a színész, Talan Torriero-val. A kapcsolatuk azóta is harmonikusan működik, egyedüli probléma csak Nicole féltékenykedése. Még a Pussycat Dolls-os lányokra is féltékeny volt, ugyanis túlságosan is jól kijöttek a Forma 1-es pilótával. Lehet, hogy ez volt annak az oka, hogy összeveszett a lányokkal?

Június elején mesélt Nicole egy eljegyzésről is, amire hamarosan lehet, hogy sor  kerül. „Hogy megházasodnék-e? Persze, és a Dolls-os csajok lennének a koszorúslányaim. De előtte még kell egy eljegyzés, a késő július tökéletes is lesz.” – mesélte egy korábbi interjúban.

Lassan eltelik a július, de gyűrűt nem látni a szépséges ujjain. Elképzelhető, hogy Hamilton még sem szeretné elkötelezni magát? Talán mégis van oka a féltékenykedésnek…
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását