2024. április 30. - Katalin, Kitti

Molnár sajnálja, hogy nem érdeklik a Fideszt

A Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője sajnálattal vette tudomásul, hogy a Fidesz elutasította megkeresésüket, hogy egyeztessenek egymással.
2007. március 9. péntek 08:20 - Hírextra
 Molnár Tamás ezt közleményben tudatta csütörtökön este a távirati irodával. Molnár Tamás még szerdán jelentette be: a új többség nevében találkozót kezdeményeznek a Kossuth téri tüntetők a Fidesz elnökével, hogy március 15-e előtt tisztázzák politikai nézetkülönbségeiket. Mint mondta, arra kérik a legnagyobb ellenzéki párt elnökét, ne határolódjon el a tüntetőktől, miközben hivatkozik rájuk az új többség nevében.

A hírrel kapcsolatban még szerdán Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője úgy nyilatkozott: a Fidesz semmilyen szervezettel nem egyeztetett és nem egyeztet a március 15-i megemlékezésével kapcsolatban; a jogszabályi kötelezettségeket betartva kizárólag a hivatalos szervekkel tárgyal az esetleges provokátorok kiszűrése és a békés, méltó megemlékezés biztosítása érdekében.

Molnár Tamás csütörtökön a Fidesz helyettes szóvivőjének szavaira úgy reagált: sajnálattal vették tudomásul az elutasítást és értetlenül állnak az előtt, hogy "a Gyurcsány-kormány elleni békés civil tüntetőket provokátoroknak, a rezsim kiszolgálóinak minősítette a polgári párt több neves személyisége". Fájdalmasnak nevezte, hogy a Fidesz "látványosan eleget tett a népnyúzó hatalom felszólításának és többszörösen elhatárolódott az áldozatkész nemzeti radikális tüntetőktől".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását