2024. május 16. - Mózes, Botond

Kaiser Ede még nem tervezget

"Felfoghatatlan érzésnek" nevezte a móri és más bűncselekmények miatt jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt Kaiser Ede, hogy a rendőrség két tatabányai férfit gyanúsít azzal, hogy 2002. májusában ők rabolták ki a móri bankfiókot és öltek me
2007. március 5. hétfő 06:02 - Hírextra

A láthatóan megviselt és időnként könnyeivel küszködő férfi a TV2 Napló című műsorának adott interjújában vasárnap este azt mondta: egy hajnali hírműsorban hallotta, hogy elfogott a rendőrség egy férfit, akiket a móri bűncselekménnyel gyanúsítanak. Mint mondta, boldog a fejlemények hallatán, "még ha nem is látszik" rajta.

Arra a kérdésre, hogy örömöt, megkönnyebbülést vagy dühöt érzett-e a hír hallatán, azt válaszolta: "vegyeset, minden benne volt". Hozzátette: "azonnal" eljutott a tudatáig, mit jelent a fejlemény, "de kétkedtem benne, hogy ezt egyáltalán hagyni fogja mind a rendőrség, mind az ügyészség, mind a bíróság".

Kaiser Ede kérdésre válaszolva beszélt arról is, hogy mások a napjai, mióta a két tatabányai férfit gyanúsították a móri bűncselekménnyel: "visszanyertem az elveszett, elpocsékolt energiáimat, feltöltődtem". A már öt éve börtönben lévő férfi - mint mondta - köszönetét fejezi ki "ennek a két (...) kincskereső emberkéknek, akik a puszta véletlennek köszönhetően megtalálták a fegyvereket". "Itt pusztultam volna meg a börtönben, ha ők nincsenek" - jelentette ki, hozzátéve, hogy ha lesz rá mód, szeretne beszélni velük.

Ugyanakkor nem kíván találkozni Kiglics Attilával, aki terhelő vallomást tett rá, és akinek a vallomására épült a vád. Arra a kérdésre, hogy tervezgeti-e a jövőjét, azt válaszolta: még nem, mert nem érzi "reálisnak a dolgot". És tervezgetni csak azután kezd, miután a bírság kimondta ebben az ügyben az ártatlanságát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását