2024. április 29. - Péter

Teljes a zsűri, indul a casting!

Szűcs Judith-ot szavazták meg a hallgatók a zsűri utolsó tagjának, így a Danubius Rádió ítészeinek csapata teljes: Jáksó László, Tóth Vera, Rakonczai Viktor, Knapik Tamás, Csonka András, Szűcs Judith és a rádió zenei igazgatója, Csík Gabriella hamarosan h
2007. február 5. hétfő 11:47 - Hírextra
Egy utolsó lehetőséget azonban még biztosítanak a jelentkezni vágyóknak, hiszen már csak a héten van lehetőségük hanganyagot beküldeni azoknak a vállalkozó kedvű lányoknak, akik szeretnének Magyarország legújabb lánycsapatának tagjai lenni. Február 10-én ugyanis lezárul a jelentkezési határidő a Danubius Rádió tehetségkutatójára. Azoknak a lányoknak akik nem tudják megoldani „házilag” a hangrögzítést, lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy nyilvános meghallgatáson bizonyítsák tehetségüket.

Február 8-án, csütörtökön 17.00 órától a Danubius Csili a Duna Plazaban rendezi meg a 4 idegen 1 banda tehetségkutató nyitott meghallgatását. Itt majd bárki megmérettetheti magát, mert a helyszínen kitölthetik a jelentkezési lapot és a rádió munkatársai minden jelentkező dalát rögzítik.

Az eseményhez 18.00 órakor csatlakozik Jáksó László, élőben jelentkezik Jáksó Hot 20. Természetesen a Csili tagjai és a zsűritagok is tiszteletüket teszik majd, persze nem azért jönnek, hogy jegyzeteljenek, kihez milyen külső tartozik, csupán azért, hogy bíztassák a lányokat. Hiszen az, hogy kinek milyen hosszú a haja, mekkora a mellbősége és milyen magas, kövér, vagy sovány, továbbra sem számít - a döntés az eddig beküldött és az itt felvett hanganyagok alapján történik majd.
(redlemon)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását