2024. május 19. - Ivó, Milán

Várhidi Péter kihirdette a válogatott keretet

Kihirdette a ciprusi tornára készülő keretét Várhidi Péter a magyar válogatott kapitánya. A csapat leginkább a fiatal, külföldön játszó labdarugókra építkezik, bekerült például Filkor Attila az Inter, és Priskin Tamás a Watford légiósa is.
2007. február 1. csütörtök 12:58 - Hírextra
A kapitány a szűkítésnél arra törekedett, hogy minden poszton legalább két játékos álljon rendelkezésre, ennek ellenére jobb oldali védőként csak Csizmadia Csaba lett jelölve. "Szükség esetén Vanczák, Balogh Béla, vagy akár Rodenbücher is játszhat a védelem jobb oldalán, tehát gondban biztosan nem leszünk. Így, hogy csak egy igazi jobb oldali védő került be az utazók közé, inkább nevezek még egy csatárt, Tisza Tibort." - mondta a kapitány. Várhidi Péter a távolmaradókat is megindokolta. Rajczi Péter és Vadócz Krisztián mostanában váltott klubot, így számukra a legfontosabb, hogy ott beilleszkedjenek. Németh Krisztián és Dzsudzsák Balázs pedig csak harmadik jelöltként jöhetnének szóba, így ők sem utaznak. A magyar válogatott kedden Ciprussal mérkőzik, majd a keddi eredményektől függően Bulgária, vagy Lettország lehet az ellenfél szerdán.

A magyar válogatott kerete:
Kapusok: Végh Zoltán (MTK Budapest), Fülöp Márton (Sunderland)

Védők: Pollák Zoltán (MTK Budapest), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Vanczák Vilmos (St. Truiden), Balogh Béla (MTK Budapest), Rodenbücher István (MTK Budapest), Vaskó Tamás (Újpest FC), Csizmadia Csaba (SV Mattersburg)

Középpályások:Filkor Attila (Internazionale), Hajnal Tamás (1. FC Kaiserslautern), Huszti Szabolcs (Hannover 96), Sándor György (Újpest FC), Tóth Balázs (Kayseri Erciyesspor), Tőzsér Dániel (AEK Athén), Zsidai László (MTK Budapest), Vass Ádám (Stoke City)

Támadók:Farkas Balázs (Dinamo Kijev), Priskin Tamás (Watford), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Hrepka Ádám (MTK Budapest), Tisza Tibor (Újpest FC)
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását