2024. április 18. - Andrea, Ilma

Lemondott az Európa kulturális fővárosa program szakmai vezetője

Lemondott a pécsi kulturális főváros-projektet koordináló Európa Centrum Kht. vezetője, így szinte senki nem maradt már az ötletet kidolgozó csapatból - írja az Index. Tarrósy István február végi távozásával a tervet kidolgozó, kezdetben civil csoportosul
2007. február 1. csütörtök 12:53 - Hírextra
Tarrósy István február végi távozásával a tervet kidolgozó, kezdetben civil csoportosulásként dolgozó csapat utolsó tagja is távozik a kulturálisfőváros-projektből- írja az Index. 

"Úgy döntöttem, hogy a február 28-án lejáró szerződésemet nem kívánom meghosszabbítani, erről tájékoztattam kollégáimat és a város vezetését" - mondta az igazgató, hozzátéve, elhatározása mögött szakmai okok állnak.

Tarrósy István ezek között említette, hogy az előkészítés folyamatában túlbürokratizált és centralista szemlélet van jelen, az irányítás és a feladatkörök ugyanakkor máig nem tisztázottak.

Hozzátette, a lebonyolítási folyamatot nehezíti, hogy a működési költségekre szánt mintegy kilencmilliárd forint negyven százaléka a Hungarofest Kht.-n keresztül érkezik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását