2024. május 19. - Ivó, Milán

McEnroe legyőzte Borgot

Az amerikai John McEnroe legyőzte a svéd Björn Borgot a Legendák csatája elnevezésű szenior tenisztorna legnagyobb érdeklődéssel várt pénteki összecsapásán, a Papp László Sportarénában.
2008. október 11. szombat 06:32 - Hírextra
Az első játszmát biztosan nyerte McEnroe, a másodikban Borg egyenlített, majd az úgynevezett szuper tiebreak-ben nagy küzdelemben diadalmaskodott a tengerentúli legenda.
A két csillag korábban - még "aktív korukban" - 14 alkalommal mérkőzött egymással és a végeredmény 7-7 volt. Az idén - "nyugdíjasként" - kétszer csaptak össze és mindketten egy-egy meccset nyertek.

McEnroe ezúttal nem hisztizett, csupán egy alkalommal szakadt el nála a cérna, amikor az egyik általa megfelelőnek vélt szerváját nem ítélték jónak. Csak kisebb szóváltás volt, a dühöngés ezúttal elmaradt.

A másik ágon Henri Leconte legyőzte az argentin Guillermo Vilast, míg Sergi Bruguera nagy csatában verte az osztrák Thomas Mustert, s ezzel a francia és a spanyol játékos is két-két sikerrel rendelkezik. A döntőbe jutásról így a szombati Leconte-Bruguera összecsapás dönt.

A nap záró mérkőzésén Goran Ivanisevic két játszmában nyert Pat Cahs ellen. Ezzel a csoportban Ivanisevic és McEnroe egyaránt két-két győzelemmel rendezlekzik, Cash egyszer győzött, egyszer kikapott, míg Borg eddig mindkét meccsét elveszítette.

Eredmények:
Zöld csoport:
Ivanisevic (horvát)-Cash (ausztrál) 6:4, 6:4
korábban:
McEnroe (amerikai)-Borg (svéd) 6:4, 3:6, 10-8 - szuper tiebreak
Vörös csoport:
Leconte (francia)-Vilas (argentin) 7:5, 6:3
Bruguera (spanyol)-Muster (osztrák) 4:6, 6:3, 12-10 - szuper tiebreak

A további program:
szombat:

Muster-Vilas
Borg-Cash
Leconte-Bruguera
McEnroe-Ivanisevic
vasárnap:

a 3. helyért
döntő
Az összecsapások 15:30 órakor kezdődnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását