2023. február 9. - Abigél, Alex

Litvinyenko társa is veszélyben van?

A megmérgezett orosz kém, Alekszandr Litvinyenko szerzőtársa lemondta londoni útját, miután az amerikai Szövetségi Nyomozó Hivatal (FBI) figyelmeztette, hogy veszélyben lehet a biztonsága, írta szerdán egy brit lap. Jurij Felstinszkij az Egyesült Államokb
2007. január 24. szerda 10:05 - Hírextra
Az újságnak a történész brit kiadója elmondta, hogy Felstinszkij: Az FSZB röpítette levegőbe Oroszországot című könyv új kiadásának megjelenése alkalmából utazott volna Londonba. A esemény kapcsán sajtókonferenciát, és interjúkat is adott volna, de az eseményt el kellett halasztani az FBI figyelmeztetése után.

Felstinszkij és Litvinyenko a könyvben azt állítja, hogy az orosz hírszerzés robbantott fel több lakóépületet 1999-ben, hogy aztán az egészet a csecsenekre fogja és megindítsa ellenük a háborút. A robbantássorozatban körülbelül 300 ember halt meg, a csecsenek ellen indított hadjárat pedig 2000-ben hatalomra segítette Putyint.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását