2024. április 26. - Ervin

Elképesztő! Sztojka Iván ártatlan!!

Sztojka Iván nem bűnös! Ivánka egy jóravaló, tisztességes 22 éves fiatalember, 10 milliós Audival, aki becsületes, kemény munkával szerezte meg rá a pénzt. Aki nem hiszi, az aljas vádaskodó, de legalábbis nem szereti a cigányokat. Ráadásul a körözött Szto
2009. február 11. szerda 12:59 - Hírextra
Azt mondja a gyilkosságban való részvétel miatt körözött Sztojka anyja, hogy szegény kölke annyira fél, hogy nem mer jelentkezni a rendőrségen. „Amióta a Prikkel-ügy kapcsán teljesen ártatlanul hónapokig fogva tartották Ivánt, a gyerek egyszerűen retteg a rendőröktől és a börtöntől. Hiába ártatlan a mostani ügyben is, félelmében úgysem adja fel magát – temeti kezébe arcát az asszony. Az anya elmondása szerint fogalma sincs, merre járhat a fia, de nem tartja valószínűnek, hogy külföldre szökött volna” – írja a Bors.

Ezek után még nincs vége, folytatódik a család verziója: „Iván nem beszél semmilyen nyelvet és rettenetesen kötődik a családjához és a barátokhoz. Nem tartom valószínűnek, hogy elhagyta az országot. Esküszöm, semmit nem tudunk róla, csupán ezt az egy üzenetet küldte, de mi még erre sem reagálhatunk. Higgyék el nekem, ha tudnám, hol van, elmennék érte és a fülénél fogva vinném be a rendőrségre. De azt sem értem, ha nem látszik a videofelvételen, hogy Iván szúrt, miért őt gyanúsítják a gyilkossággal? – kérdezte. A Sztojka család azt is felháborítónak tartja, hogy a rendőrség közölte: Sztojka Iván már volt büntetve”.



Az igen! A mocskos rendőrség! Hogyan hazudhatnak ekkorát, hogy büntetve volt a Sztojka? Nem volt! Ha a család azt mondja, akkor az úgy van. Világos?!

Ráadásul a büntetlenséget és az ártatlanságot az is alátámasztja, amit üzent: élve nem kapják el.

Egyes vélemények szerint az sem lenne baj. Az ember meg csak áll és bámul a két véglet között és nem érti, hogy kerülhettünk ilyen mélyre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

black
2009. február 14. 18:34
Hülyeség ez az egész cirkusz. Vissza kell állítani a sorkatonai szolgálatot, és visszamenőlegesen is be kell sorozni -úgy a romákat (cigányokat), -mint a magyar gárdistákat is és ott kiélhetik magukat! Kapjanak zsoldot is, mint annak idején az én korosztályom -96 kemény forintot!
Garantálom 27 hónap után még kéményseprőnek sem mennének el, mert azok is derék szijjat viselnek.
ocsabika orsós csabika
2009. február 12. 21:24
igen. mert ő a bátyám! ;)

"2009.02.12. 09:44:29 | ocsabika
Nekem van egy ismerősöm, aki cigány, kurvákat futtat szabolcs megyében, józsefvárosban, és olaszországban, már rég találkoztam vel, akkor mesélte, hogy vállalkozásban űzi az ipart, és ha nem is minden pénzéből, de adózik:) Ilyen is van."
Örmény
2009. február 12. 20:48
egon 378 !! Nincs megszűnve a Magyar Gárda !!!
Attól függetlenül, nem a bosszúállás hadserege!!
Pontosan ez a probléma,hogy akik szimpatizálnak a Gárdával,még azok sem tudják,hogy mi is az egyáltalán. Főleg azért akarják megszüntetni,mert félnek tőle,mert azt sem tudják,hogy mi az!!?
Meg,persze kik félnek tőle??Aki legbelül érzik saját "kártékonyságukat" pl. bűnözők,politikai bűnözők!!
(Nemzetiségtől függetlenül!)
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását