2024. május 7. - Gizella

Elképesztő! Anettka hülyét csinál magából!

Annak idején egy eldugott televízió csatorna műsorvezetőnőjéről szólt a fáma. A világ nem változik, mert ma is. Anettka egy éve lett özvegy, ennek apropóján kiderült, hogy nem utasítja el a pasikat, csak a pénzéheseket. Azt mondja: fiatal még ahhoz, hogy
2009. február 5. csütörtök 10:25 - Hírextra
Az egyik kereskedelmi csatorna lenge ruhás műsorvezetőjeként is rajta röhögött a fél ország. Képzeljünk el egy magamutogató szerencsétlent, akinek sem mutogatnivalója, sem normális alakja nincs. Ganxsta Zoli egyszer azt mondta, hogy csonttal nem lakik jól a férfiember. Hát Anettkát ez láthatóan nem zavarta. Amikor a képernyőn volt valószínűleg egy kóbor kutya jobban felizgult volna.

Azóta volt ő már majdneműrhajós, most meg azzal kerül címlapra, hogy pasizna, csak sokan mennek a pénzére. Fene a gusztusukat. Egészséges-e az, hogy valaki ezzel rukkol elő a címlapra? Ennyire unatkozik otthon? Ennyire magamutogató? Persze - mondhatják a piacpártiak - nyugodtan csinálhat magából bárki hülyét, ha van rá kereslet, s jól él belőle. A gerinc? Ugyan már... Nyilván muszáj az ilyenekkel címlapra kerülni. Anettkát veszik – bár hogy miért, az egyelőre még titok. S ha már veszik, akkor az pénz a nőnek is, meg az újságnak is, így az olvasókat leszámítva mindenki jól jár.

Boldogabb lesz az ember élete attól, hogy tudja, hogy mi van Anettkával? Ne már… Ha ennyi a boldogság, akkor ez borzasztó és szívszorító.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

yamada
2009. február 5. 11:35
de aki ezt a cikket írta az még Anettkánál is mélyebben van.........és még ő kritizál meg másokat.Siralmas.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását