2024. április 29. - Péter

Szenzáció! Újra együtt Liptai és Gesztesi!

Értik ezt? Mert mi már nehezen. Liptai Claudia és Gesztesi Károly szombaton kéz a kézben jelent meg egy gálán. Még sincs válságban a házasságuk? Vagy nem is volt? Esetleg nincs minden rendben, de adnak még egy esélyt egymásnak?
2009. február 9. hétfő 09:42 - Hírextra
Liptai Claudia és Gesztesi Károly fura egy kapcsolatban él. Nem elég, hogy az összes létező bulvárlap lehozta már házasságuk válságát, most úgy döntöttek, hogy csakazértis adnak egy fricskát a magyar bulvársajtónak. Szombat este ugyanis a szokásos évenkénti Story-gálán kéz a kézben jelentek meg. Most akkor mi van?

Ezek után persze az egyszeri magyar ember agyában is megfogalmazódik a kérdés, hogy ezek szerint az eddigi kálvária, a válásról szóló hírek mind-mind egy kamubalhé részei? Az ugyanis, amit ez a két színészceleb művel, már alig fogható föl épp ésszel.

- Valóban igaz, hogy elfáradt a kapcsolat, bekövetkezett az a bizonyos évenként felszínre kerülő válság – mondta Liptai Claudia a Blikk hasábjain. – De hogy mi lesz a vége, arra nem tudok válaszolni. Megpróbáljuk megoldani, amit lehet – tette még hozzá a színésznő. Ezek szerint tehát messze nincs még vége a Liptai-Gesztesi „álompárnak”!

Csakhogy ez nem lesz olyan egyszerű! A Blikk ugyanis úgy tudja, hogy Liptaiék már évekkel ezelőtt, első közös gyerekük születése után eltávolodtak egymástól. Akkor azonban Liptai úgy döntött: beáldozza büszkeségét és visszatér Gesztesihez – Panka Sára, közös lányuk boldogságát tartva szem előtt. Erre számíthatunk most is?

Vagy. És ez sem elhanyagolható lehetőség: nem tér vissza Gesztesihez Liptai – már csak azért sem, mert nem is hidegültek el egymástól. Azaz az egész balhé csak a médiának szólt: odadobták a húscafatokkal megspékelt csontot a bulvármédiának, s most ott tartunk, hogy azok szépen szisztematikusan lerágták róla a maradékot is.

Nincs már rajta semmi – mint ahogy Gesztesiék házasságán sincs. Így pedig már nem is érdekes az egész.

Szépen ki fognak békülni és egy-két évig megint klappolni fog a házasságuk…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását