2024. április 28. - Valéria

Elképesztő! Kiszel Tünci maga a magyarság!

A kapuzárási pánik csodákra képes. Emberek kifordulnak magukból, jó esetben hülyeként, rosszabb esetben komplett idiótaként tüntetik fel magukat ország-világ előtt. Kiszel „Tünci” ötven évesen úgy néz ki, mint egy átlagos ötvenéves, neki mégis
2009. február 10. kedd 10:59 - Hírextra
„Tünci” múzsa lett, aki borzasztóan büszke magára. Hát ehhez őszintén gratulálunk, hogy ennyire sikeres lett, életének további hetven évére sok boldogságot kívánunk, s reméljük, hogy fiatal nőként mielőbb megtalálja boldogságát. Elképesztő boldogságot jelent számunkra, magyarok számára, hogy annyi lényegtelen dolog között Róla is olvashatunk, Őt láthatjuk esténként a képernyőn és osztozhatunk az Ő boldogságában. Hihetetlen öröm számunkra, hogy ötven éves fiatal csajsziként múzsa lett belőle, s ennyivel hozzájárul a magyar művészetekhez. Lehet, hogy 50 év múlva az ő általa inspirált képek érnek majd millió dollárokat, s fél évszázad múlva – amikor Kiszel „Tünci” még mindig fiatal lány lesz – az Ő dicsőséges nevével kapcsolatban fog ódákat zengeni a nemzetközi sajtó kis hazánkról.

Kiszel  „Tünci” a legnagyobb magyar! Róla akarok olvasni „reggel, éjjel, meg este” (hogy klasszikust idézzünk), egyszerűen becsületes magyar ember számára nem bírható már az a fájdalom, hogy csodálatos, friss fiatal nőként az egyedüllét katasztrófáját kell elszenvednie!

Szeretünk „Tünci”! Te vagy a becsületes magyarok számára a minden! Marian Cosma meggyilkolása, cigánybűnözés, adótörvények? Ugyan már! Te magad vagy A Hír és Az Értelem! Te vagy a magyarság, maga a nemzet! Művészek Múzsája, elesettek reménysége!

A fény vagy az éjszakában!
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását