2024. május 7. - Gizella

Elképesztő! Százmilliókat szórnak a politikusaink, a nép szenved!

A képviselők csak azt nem vallották be, amit nem muszáj, meg amit sikerült „kifelejteni”. Na jó, nem leszünk rosszindulatúak, a lényeg, hogy megnézhetjük az új vagyonbevallásokat. Az aljas és mocskos média rágalomhadjárata, hogy Gyurcsány mill
2009. február 3. kedd 14:00 - Hírextra
Bányásszuk csak elő a vagyonnyilatkozatokat és sajnálkozzunk. Orbán Viktor a Fidesz vezére 300 ezer forinttal keres kevesebbet elnökként, mint eddig, így csak 400 ezer forint üti havonta a markát. Szorul az a nyaki ütőér?

Mert ha nem, akkor most igazán fog. Gyurcsány Ferenc, a kormány és az MSZP vezére megtakarított pénze nem éri el az 1,4 millió forintot (azaz egymillió négyszázezer pengő magyar pénzt). Ami már csak azért is mókás, mert csak a miniszterelnöki fizetése 1,5 millió forint havonta, ami mellett az adócsalás gyanújába is keveredett Altus Befektetési Zrt-ből származó éves bevétele tavaly 114 millió forint volt. A vér forr, az agyak borulnak?

Kóka Jánosról újfent bebizonyosodott, hogy alkalmatlan gazdasági miniszternek. Vajon hogyan bánhat az ország vagyonával az, aki egy év alatt 100 millió forinttal kevesebbet vallott be? Azt nem merjük feltételezni, hogy a bevallás kikerülése végett másra íratta a vagyonának egy részét. Ha ez így van, nos, Kóka akkor sem állít ki magáról jó bizonyítványt. Ő csak úgy szórhatja a pénz, a nép meg sanyarog! Sokan ezért utálják a politikusokat!

Dávid Ibolyának egymillió forintot érnek a részvényei. Neki még üzletelni is van ideje a képviselés mellett! Mindemellett van egy közel hatmilliós tartozása is. Oda ne rohanjunk.

Undorító, hogy miközben a nép a gazdasági válság és a töketlen gazdaságpolitika következményeit szenvedi, addig egyesek csak úgy szórják a milliókat!

Azért tegye fel a kezét, aki nem lenne politikus!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ki kicsoda
2009. február 3. 15:44
Ekkora barom nem lehet egy sajtómunkás, hogy nem képes egy vagyonnyilatkozaton eligazodni! Aki nem hülye ennyire, hogy ilyen hangulat csinálónak felül, az nézze saját szemével
http://www.parlament.hu/internet/insurl/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir?P_FNEV=/vagyon/2008/g030_j0081231k.pdf&p_cont=application/pdf
PAPO
2009. február 3. 15:06
RÖHÖGNÖM KEL, ÜGYLÁTSZIK A HAZUDÁS NAGYON RAGÁLYOS, VAGY KISÍBOLTÁK A PÉNZEKET , FÉLNEK AZ ELSZÁMOLTATÁS TOL VAGY A
ELKOBZÁS TOL TEHÁT MENTIK A MENTHETŐT VISZIK A PÉNZT VAGYONT
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását