2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Rettegnek a villalakók

Először és utoljára választhat párbajellenfelet Anikó. A fekete lány a végjátékban olyan ügyesen kavargatja a szálakat, mint eddig még senki. Lakótársai rettegnek a rossz kislánytól.
2011. április 26. kedd 20:19 - HírExtra
VV Anikó egy új arcát mutatta meg, amikor vasárnap este, a valóságshow utolsó kiválasztásán addig taktikázott, amíg elérte, hogy ő kapja a legtöbb jelet, és így tőle függjön a végjáték. A megtáltosodó fekete démon korábban mindig azt hangsúlyozta, hogy riválisát, a folyton kócos Évát viszi ki párbajozni, legutóbbi mondatai azonban félelmet k e l t - hettek a fiúkban is. A két srác, akik önbizalomtól duzzadva azt gondolták, hogy ők már fél lábbal a hármas döntő résztvevői, elgondolkodva tekintgettek a szépségre, amikor az belekezdett monológjába.

"Rengeteget hangoztattam egy Anikó–Éva párbajt, de nem szeretném azt, hogy a fiúk itt nyugodtan ülhessenek a babérjaikon, és azt gondolják, hogy ők már biztosan bent vannak a fináléban. Én szeretném irányítani a szálakat, én szeretnék dönteni a sorsomról" – mondta a hatalomtól megrészegülve a lány, miközben jelét Alekinnyóra tette.

Döntésében alighanem szerepet játszhatott a múlt héten velük élő exvillalakók véleménye is, akik azt mondták neki, hogy nem biztos, hogy jó döntés lenne Évával párbajozni. A szépfiú egykori szerelme, Gigi úgy látja, jól taktikázott barátnője.
"Nagyon jól tette Anikó, hogy így alakította a dolgokat. Nagyon bízom benne. Egy határozott csajszi, aki végre megmutathatja, hogy mennyit is ér igazából" – kezdte a Borsnak nyilatkozva Béci hugicája. "Nem feltétlenül Évát fogja kivinni Anikó. Sanszos, hogy Jerzy vagy Alekosz lesz a választottja. Anikónak bárki ellen van esélye. Most mindenkiben benne van a para, főleg Évában, de a fiúk is félnek, mert annyira közel van már a cél, és Anikó miatt elbukhatják a finálét" – árulta el Gigi.

A villa vagánya, Olivér, nem lepődött meg az eseményeken.
"Sejtettem, hogy így fognak alakulni a dolgok. Most abszolút benne van a pakliban, hogy egy fiút vigyen ki magával Anikó, de szerintem Évát fogja választani. A legjobb viszont az lenne, ha Jerzyt hívná ki. Egy biztos, az utolsó párbajtól mindenki nagyon fél" – mondta Alekosz cimborája.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását