2024. május 20. - Bernát, Felícia

Sportfogadás 101- Minden amit érdemes tudni mielőtt belevágsz!

A sportfogadás számos izgalmas meglepetést tartogat a sportrajongók számára. A  sportfogadás világa az alapok megértése nélkül azonban elsőre kicsit komplexnek tűnhet. Ez az útmutató a segít, hogy megértsd a sportfogadás alapjait 4 egyszerű lépésben.
2024. május 10. péntek 07:28 - HírExtra

1. Értsd meg a szorzókat!

A legelső és egyik legfontosabb, hogy megértsd, hogy hogyan működnek a szorzók ,azaz az odds-ok. Ezek határozzák meg, hogy egy sikeres fogadás során mennyi nyereményre tehetsz szert. A szorzók nagysága általában azt jelzi, hogy a sportfogadási oldalak  mennyire tartják valószínűnek az  adott esemény kimenetelét. 

Alacsony szorzó = nagyobb valószínűség.

Magas szorzó = alacsonyabb valószínűség.

Fogadás előtt érdemes statisztikákat és szakértők véleményét is figyelembe venni, hiszen sokszor nagyobb események előtt ezek sokat segíthetnek.

2. Járj utána a különböző fogadástípusokat!

Nem minden fogadás egyforma. A fogadási típusok sportonként és sportfogadási oldalanként is eltérhetnek. Vannak olyan fogadási típusok, amikor nagyon népszerűek és szinte minden oldalon elérhetőek pl.: amikor az egy meccs győztesére teszel. Ezen kívül vannak kombinált fogadások is, ahol több meccs eredményét kell eltalálni, cserébe magasabb nyereményekért. Ezeket "akkumulátornak" nevezik. A spread fogadások pedig a pontkülönbségekre mennek rá; itt nem csak azt kell eltalálni, ki nyer, hanem azt is, hogy milyen különbséggel. Ezeket a fogadási típusokat azonban inkább a már haladóbb sportfogadóknak ajánljuk.

3. Kezeld okosan a pénzed!

Az egyik legfontosabb tippünk számodra, hogy mindig csak akkora összeggel fogadj, amit nyugodtan elveszíthetsz. 

A Sportfogadás megkezdése előtt érdemes olyan fizetési módszert választanunk, amely számunkra a legideálisabb, hiszen vannak olyan sportfogadási oldalak, ahol csupán ugyanazzal a fizetési móddal kérhetjük a kifizetést, mint amellyel a befizetést történt. 

Jelenleg a legnépszerűbb fizetési módszereket az e-walletek például.: a Neteller vagy a Skrill.

4. Tartsd az érzelmeid kordában!

A sportfogadásban  előfordulhat, hogyaz érzelmek átvegyék az irányítást – főleg, ha éppen veszítesz egy fogadás során és próbálod visszaszerezni a pénzedet. Fontos azonban, hogy mindenképp higgadtak maradjunk és olyan döntéseket hozzunk, amit aztán nem bánunk meg később. Érdemes inkább kevesebbszer fogadni de biztosra, illetve kisebb összeggel.

+1Tipp

Mielőtt regisztrálnál bármilyen sportfogadási oldalon érdemes utánajárnod, hogy melyik bukméker iroda kínálja a legjobb üdvözlő bónuszt. Az egyik legjobb sportfogadási oldal a 22bet bónusz kínálata, az üdvözlő bónuszon felül hetköznapi, hétvégi és havi bónuszokat is biztosít.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását