2024. április 25. - Márk

Pikáns! Alekoszt megerőszakolták

Lekötözték és addig izgatták a lányok Alekoszt, amíg a görög szexkiborg üldözőbe vette Évát. A kergetőzés a medence partján ért véget, ahol Alekosz pechére éppen a heréire esett.
2011. április 21. csütörtök 15:09 - HírExtra
Forró játékba kezdett Alekosszal Anikó, Zsófika, Éva és Gigi, akik éjszaka közösen bosszút esküdtek az okostojás ellen, aki hónapok óta zaklatja őket. Először egy szál alsónadrágra vetkőztették Alekoszt, majd megkötözték a kezét és a lábát, végül pedig simogatással és csókolgatással izgatni kezdték. Évának olyannyira tetszett a móka, hogy lehúzta Alek alsógatyáját, így a lányok hónapok után végre megleshették a szexkiborg mindig csőre töltött fegyverét, amitől oly nagyon féltek addig.

Alek nem bírta sokáig a tétlenséget, és támadásba lendült. Miután kiszabadult, Évát kergette. A törtető végül az udvari medence fal felőli partjára futott, de Alekosz oda is követte. A kócos lány egy határozott mozdulattal meglökte a fiút, aki nem akart a hideg vízbe esni, ezért megkísérelte átugrani keresztbe a medencét. Ám ez nem jött össze: megcsúszott, és lovaglóülésben csattant a medence szélén. A döbbenettől Éva megszólalni sem tudott, Alekosz zavartan felpattant és ment tovább. Altesti fájdalmáról csak az árulkodott, hogy befejezte Éva üldözését. Információink szerint a fiú nagyon megütötte a heréjét. Amikor mindenki nyugovóra tért, akkor osont ki a fürdőszobába, ahol hideg vizes borogatással igyekezett enyhíteni szenvedését. Alekosz legjobb barátja szerint nem áll távol az okostojástól a kikötözős szexuális játék, sőt állítólag ennél extrémebb dolgokat is bátran bevállal az ágyban.

– Alekosz mindenféle szexuális játékot szeret, számára a lényeg, hogy mind a két, három, négy fél jól érezze benne magát. Legalábbis nekem ezt mesélte – mondja Kutak István, a legjobb barát. – A kedvence azonban, amikor több nő kényezteti egyszerre. El tudom képzelni, hogy micsoda öröm volt számára, amikor a négy lány együtt mászott rá. Nem csodálom, hogy úgy beindult, hogy még a golyóit is majdnem otthagyta. Azért remélem, hogy nem lesz maradandó sérülése, hiszen a legnemesebb szerve nélkül félkarú óriás a barátom.

Alekosz édesanyja nem tartotta ennyire humorosnak a történetet, szinte sokkot kapott a hírtől, hogy fia legnemesebb szerve megsérült.

"Jézusom! Remélem, a kisfiamnak nem lett semmi komolyabb baja!" – kiáltott a telefonba Vája asszony, aki a Bors munkatársától értesült a balesetről. "Ez a gyerek ha nőt lát, nem ismer se istent, se embert, csak megy utána! Megbolondulnék, ha emiatt nem tudna unokával megajándékozni minket!"
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását