2024. június 11. - Barnabás

Kitúrják a fekete démont a villából?

Sokak szerint a fekete szépség lesz a következő párbajozó, hiszen az elmúlt napokban mindenkivel összeveszett. A triumvirátus már dörzsöli a tenyerét: a vesztét akarják.
2011. április 22. péntek 12:49 - HírExtra
Elfogyott a levegő a fekete démon körül, s ezt ő is érzi: kedden este már arról beszélt a bent vendégeskedő Zsófikának, hogy biztosan rá teszi majd a jelet Alekosz, Éva és Jerzy, amiért a vasárnapi párbaj után félrészegen mindenkit elküldött melegebb éghajlatra. A frissen szövődött triumvirátus nem tesz majd egymásra jelet, így Anikó három korongra számíthat vasárnap. Alekosz édesanyja szerint Anikó a vesztébe rohant.

"Eltaktikázta magát, mert maga ellen fordított három embert. Ha tizenketten lennének, akkor is sok lenne három ellenség, de így, hogy összesen négyen vannak a villában, kész öngyilkosság."

Laci úgy gondolja, hogy akár kőbe is véshetjük az Anikó–Éva összecsapást.
"A három jó barát összefog, s párbajra küldik Anikót, ez szinte biztos. Furcsa helyzet alakult ki azzal, hogy Jerzy kiverte a játékból Bécit" – magyarázza a deszantos.

"Most Éva és Alekosz azt hiszi, hogy a lengyel fiú nagyon erős. Ezért simultak hozzá. Ha Anikónak lett volna egy kis esze, kedves lett volna Jerzyvel, s most nem lenne ennyire egyedül. Biztosan kiborul majd a vasárnapi kijelölés után, hiszen egyetlen dologtól fél, a magánytól. A viselkedése nyomán viszont pont olyan helyzet alakult ki, hogy nem maradt barátja. Okosabb lett volna, ha Jerzyvel szövetkezik." Jerzy nővére szerint is a fekete démonra kerül az összes jel.

"Nagyon csúnyán viselkedett Anikó, ennek meg is lesz a következménye. Nem hiszem, hogy a vasárnapi cirkusza után megússza három jel nélkül ezt a kiválasztást. Alekoszék összefogtak, s most már a testvérem is csatlakozott hozzájuk: mindhárman párbajra küldik a lányt, aki szerintem Évát viszi magával." Béci aztmondja, ő is biztos az Éva–Anikó összecsapásban.

"Alekosz és Éva tuti, hogy Anikóra teszi a jelet" – vélekedik a Rácz fiú Jerzyről… "Nos, róla nem tudok mit mondani, mert amióta visszament a villába, nagyon megváltozott. Elképzelni sem tudom, hogy mit gondol. Ha Alekoszékkal barátkozik, akkor ő is Anikó ellen fordul, így biztosan az a szegény lány lesz a kiválasztott. Szerintem egyébként nem olyan nagy dráma ez. Azt hiszem, most érkezett el az idő, hogy megküzdjön Évával. Remélem, az emberek többsége is úgy gondolkodik, mint én, s Anikót küldik vissza a döntőbe. Úgy gondolom, a nézôk nem a köpésre fognak szavazni" – utalt vissza Éva és Jerzy korábbi konfliktusára Béci.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását