2024. május 4. - Mónika, Flórián

Összeesküvés történt a VV-villában?

Jerzy párbajgyőzelme csak két embert nem lepett meg az országban: Alekoszt és Olivért. Ők ugyanis mindent megtettek a szépfiú sikeréért, mert a „gyalognak” főszerepet szántak a sakkjátszmájukban.
2011. április 19. kedd 16:23 - HírExtra
Sikeres kampányt vezényelt le Olivér, aki minden követ megmozgatott azért, hogy a Rácz testvérek kiessenek a játékból, Alekosz pedig közelebb kerüljön a végső győzelemhez. A villa egykori vagánya az „Olivér mozgalma Alekoszért” nevű Face - book-oldalán ezzel a felhívással ösztönözte Alekosz rajongóit, hogy szavazzanak Jerzyre: „Mit szólnátok, ha a párbajig is küldenénk pár SMS-t Jerzy-re, majd a párbajon özönvízszerűen elárasztanánk Jerzyt? A Béci-rajongók nem számítanak rá szerintem (legalábbis ennek az üzenetnek az elolvasásáig), és nem lesznek aktívak, Béci kiperegne, és Aleknak innentől kezdve egyenes lenne az útja. Hölgyeim, uraim, itt az idő! ;)”

A jelek szerint a hadvezér stratégiáját pontosan követte az Alekosz-rajongók serege: a vasárnapi párbaj elején Béci még magasan vezetett, de végül a voksok 54 százalékával Jerzy nyert, hazaküldve a „sógort”. Béci csalódottan vette tudomásul, hogy az „összeesküvés” eredményeként a nála sokkal gyengébbnek tartott lengyel fiú ment vissza a villába, és azzal is tisztában van, hogy valójában Alekosz mért rá vereséget.

"Én már bent is tisztán láttam. Alekosz minden lépése nagyjából kiszámítható, ezért biztos vagyok benne, hogy nem barátságból, hanem tudatosan állt Jerzy oldalára, és támogatta a felkészülését, holott előtte már kifejtette róla a véleményét. Alekosznak ezzel célja volt, semmit sem tesz anélkül, hogy abból neki valami haszna származna" – nyilatkozta Béci.

Olivér büszkén vállalja, hogy hozzájárult Béci bukásához.
"Béci a legnagyképűbb ember, akit valaha láttam, ezért volt fontos, hogy kiessen a játékból. Örülök, hogy elvérzett Jerzyvel szemben, mert kiderült, hogy a nézők is így gondolják. Valóban arra buzdítottam az Alekosz-rajongókat, voksoljanak Jerzyre, hogy Bécit eltávolítsák az útból, és a barátom akadálytalanul befuthasson a célba. Vasárnap este azonban mi is tanultunk valamit: nem szabad egyik játékost sem előre leírni, mert bármelyikük okozhat meglepetést. Annyit mondhatok, hogy ünnepi hangulat uralkodik az Alekosz-hívek körében, mert végre Rácz-talanítva lett a villa."

Alekosz édesanyja, Vája is elégedett a párbajeredménnyel, de még mindig félti a fiát.
"Jerzy nagyon sokat köszönhet a fiamnak, például ő tanította meg beszélni. Kampányolt is mellette, de szerintem most már le kell vennie róla a kezét, és csak a saját dolgával törődni. Innentől kezdve ugyanis már vérre megy, Alekosznak csak saját magát kell menedzselnie, nem Évát vagy másokat. "
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Csozo
2011. április 19. 19:31
Hajrá Jerzy,csak te nyerheted meg eszt aJÁTÉKOT!!!!!!
katalinka
2011. április 19. 18:28
Hajrá Béci akkor is te vagy a repp király !!!!!!!!!!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását