2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Bécit sokkolták testvére filmjei

Hatalmas családi botrányra számíthat Gigi, amint kitette a lábát a villából. Bátyja, Béci ugyanis nemrég szembesült húga nem éppen foltmentes múltjával, ami valósággal sokkolta.
2011. április 23. szombat 12:52 - HírExtra
– Úristen! Ha kijön, én kitekerem a nyakát! – fakadt ki Béci, amint meglátott egy-két kimerevített fotót az egyik fétisfilmből, amelyben a húga szerepelt. Béci – amikor szerkesztőségünkben járt – még teljes vállszélességgel kiállt húga mellett, körömszakadtáig védte, dacára annak, hogy tisztában volt vele: Gigi erotikus fétisfilmekben szerepelt.

Azt hozzátette, ő nem látta ezeket a filmeket, és valójában nincs is tisztában azzal, hogy az említett felnőttfilmműfaj gyakorlatilag a kimondottan az agresszív szex kedvelőinek szól, tele van szadomazó jelenetekkel, késeléssel és hasonló „ínyencségekkel". A filmek, amelyekben Gigi szerepel, kimondottan az erőszakot helyezik előtérbe: a lány karddal szúr hasba egy meztelen szőkeséget, és a fojtogatás sem marad ki a repertoárból.

Egy másik hasonló alkotásban pedig Gigit „felakasztják". Gigi óriási kockázatot vállalt ezzel, hiszen tudhatta, hogy a bátyja – aki mindig vadul védte húga erkölcseit – előbb-utóbb tudomást szerez filmes tevékenységéről, és éktelen dühbe gurul majd. Béci például a CKM-es fotózáson azt se engedte meg neki, hogy a melltartóját levegye! És Gigi mindig is tartott tőle, ezért nem árulta el neki azt sem, hogy lefeküdt Jerzyvel.

– Teljesen kész vagyok! Majd ha kijött a villából, elbeszélgetek vele! A párbaj után mindössze öt percet tudtunk beszélni, és nem is tudtam, mik jelentek meg róla a lapokban. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy miért vállalkozott ilyesmire – mondta Béci feldúltan.

Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását