2024. május 18. - Erik, Alexandra

ValóVilág: Szex helyett háború?

Éva eddig Jerzyt akarta kivinni, most azonban meghátrált, mivel Alekosz a szépfiút támogatja. Ahhoz képest, hogy tegnap még arról volt szó, hogy a görögnek végre sikerül becserkésznie a szőke démont, most nagyot fordult a kocka.
2011. március 29. kedd 16:31 - HírExtra
Összeomlott Éva (28); úgy tűnik, a villa törtetője már női bájával sem képes rávenni Alekoszt arra, hogy melléálljon. Emiatt pedig elvesztette minden önbizalmát Jerzyvel (22) szemben, és – bár hetek óta azt mondogatja, hogy ha egyszer alkalma lesz rá, párbajozni viszi a szépfiút – úgy tűnik, már nem ilyen határozott.

A villa okostojása ugyanis hátba támadta, és úgy döntött, inkább a szépfiú mellett áll ki egy Jerzy–Éva párbaj esetén.

"Jerzy, büszke vagyok rád! Elképesztő, milyen változáson mentél keresztül. Örülök, hogy én lettem a mentorod, ha Éva téged visz ki, kösse fel a gatyáját" – mondta Alekosz Jerzynek, s ennek hallatán Éva teljesen kikészült. Lebunkózta, majd meg is fenyegette egykori jó barátját: ha így halad tovább, a végén őt viszi ki!

Hogy Alekosznál mi okozta a pálfordulást, nem lehet tudni, de az biztos, hogy Éva fenyegetésétől egyáltalán nem rémült meg. Sőt még inkább felbátorodott! Tegnap ugyanis megosztott hét kezdődött a villában, vagyis a hét végi fizikai teljesítményeik alapján a lakók egyik fele a jövőben a villa luxuskörülményeit élvezi majd, miközben a többieknek az udvaron, sátorban kell átvészelniük az éjszakákat. Éva kapta viszont azt a feladatot, hogy a bent lakókat – Bécit (25), Gigit (22) és Jerzyt (21) – cselédként szolgálja ki, és ennek megfelelően kell viselkednie velük. Alekosz pedig dönthetett arról, hogy Évának, az urak cselédjeként, milyen jogai lesznek.

"Nem beszélgethetsz majd velük, nem lehetnek önálló gondolataid, Bécit uraságnak, Gigit kisasszonynak, Jerzyt pedig úrfinak kell majd szólítanod!" – jelentette ki Alekosz, amire persze Éva azonnal berágott. Jerzy sógora azonban biztos abban, hogy Alekosz nem csupán taktikából áll ki Jerzy mellett.

– Szerintem Alekosz az utóbbi időben nagyon összehaverkodott Jerzyvel, egyre többet nevetnek együtt, Alek a szárnyai alá vette, és ezzel is egy új arcát mutathatja meg a nézőknek. Nem beszélve arról, hogy rájött, Éva folyamatosan csak kihasználja, és mivel ő maga is tisztában van azzal, hogy megnyerheti ezt a játékot, azt is tudja, Éva hamarosan az ellensége lesz. Előbb-utóbb úgyis véget kell vetnie ennek a barátságnak – mondta a Blikknek Zoltán, Jerzy sógora.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását