2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Vastag Csaba repülhet?

Vastag Csaba nyerte az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutatóját. A győztesnek az Aeroviva Utazási Iroda egy mauritusi utazást ajánlott fel, azonban a cég, hipp-hopp, egyik pillanatról a másikra megszűnt.
2010. december 20. hétfő 15:13 - Győry S. József
Vastag Csaba
Vastag Csaba Budapesten született, de családjával Veszprémben élt. Két öccse van: Balázs és Tamás. Az iskolában versmondó versenyeket nyert a beszédhibája, vagyis a hadarása ellenére is. Hét évet töltött a veszprémi Petőfi Színházban, ahová táncosként került be. Tizenegy éves korában már akrobatikus rock and rollt táncolt, később pedig rock zenekarok énekese lett. Több európai országban megfordult különböző turnék alkalmával. 2000-ben érettségizett a veszprémi Ipari Szakközépiskola és Gimnáziumban. Jelenleg a veszprémi Pannon Egyetem hallgatója. Kezdetben az énektanulás ellen volt, mert szerinte a legőszintébb éneklés az egyénből fakad, de végül elment egy szakemberhez, Kővári Judithoz, aki hangképzést tanított neki. A 2008-as év magyar zenész TOP 100-ban a negyedik helyezést érte el. Ő volt 2008 legnépszerűbb musicalénekese.
Jó magyar szokás szerint az Aeroviva vezetősége aranyvasárnapra - vagyis nem éppen a legmegfelelőbb időpontra - hirdette meg a rendkívüli értekezletét, amelyen tájékoztatták a dolgozókat: snitt, függöny le, hétfőn már be se jöjjenek, keressenek új munkahelyt maguknak, valamint boldog karácsonyt.

A cég honlapja tudatja az érdeklődőkkel, hogy az irodánál mindent megtettek annak érdekében, hogy ezt a helyzetet elkerüljék, de ez a jelenlegi gazdasági helyzetben sajnos nem sikerült.

Kérdések

Ha tudtában voltak a „jelenlegi gazdasági helyzetnek” miért ajánlották fel az utazást a legnézettebb hazai televízió csatorna egyik legnézettebb műsorát megnyerő Vastag Csabának? Persze. Szerződések, amelyeket hozzáértő, alapos szakemberek kötöttek meg egymással.
Az RTL Klub menedzsmentje miért nem a legmegfelelőbb utazási irodát találta meg?

A szerződéskötés előtt miért nem vizsgálták meg az iroda anyagi helyzetét, befektetői körét? (Lehetséges, hogy megvizsgálták a rendelkezésre álló információkat, de az eredményen mindez nem látszik.)

Miért éppen a karácsony előtti utolsó vasárnap kell tudatni a dolgozókkal a „karácsonyfa alá kívánkozó” hírt?

És ami a legkardinálisabb kérdés, fontosabb a munkahelyüket elvesztő embereknél is: mi lesz Vastag Csabival? Hol fog pihizni a legújabb „szupersztár”?



Gond egy szál se

Az RTL Klub ugyanis kiadott egy közleményt, melyet a tűpárnákon ülő, Vastag Csabi elúszó utazása miatt krokodilkönnyeket potyogtató, tisztes televíziónézők megnyugtatására szánt.

„Az RTL Klub vezetése ma értesült arról, hogy az X-Faktor nyereményutazását biztosító Aeroviva cég beszünteti működését. Természetesen az X-Faktor győztesét semmiféle hátrány nem fogja érni. A következő napokban az RTL Klub menedzsmentje megkeresi a legmegfelelőbb megoldást, hogy a győztes utazhasson és pihenhessen.”

Hurrá, végre nyugodtan tudjuk álomra hajtani az X-Faktor állandó nézésétől teljesen megfájdult fejünket. Persze újabb kérdések merülnek fel.



Mi lenne ha…

Mi lenne, ha a televízió csatorna műsorvezetőinek ruházatát biztosító cégek hirtelen befuccsolnának? Valaki berohanna a felvétel alatt és letépné a Való Világot vezető Győzike gúnyáit? Émelygés.

Mi lenne, ha a műsorvezető használatára felajánlott gépjárművet a befuccsolt gyártó azonnal visszavenné? Mondjuk használat alatt, baleset okozására kiválóan alkalmas helyzetben? Mint tudjuk, hazánkban semmi, máshol közfelháborodás, armageddon.

Mi lenne, ha az egyik műsor győztesének nyereményként felajánlott utazási iroda tönkremenne? Tudjuk a választ, de ki a felelős azért a szerződésért, amit egy „haldokló” céggel kötöttek?

Mindegy, jó utat Csabi!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását