2024. április 19. - Emma

Stohl ülni fog?

Elismerte bűnösségét Stohl András kedden a Budakörnyéki Bíróságon; a színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie a bíróságon.
2010. december 14. kedd 15:26 - HírExtra
A Budakörnyéki Ügyészség vádirata szerint a színész ez év május 8-án hajnalban szeszes italtól befolyásolt állapotban a megengedettnél gyorsabban hajtva Fót közelében nekiütközött a vele szemben szabályosan közeledő másik két autónak. Az ütközés következtében egy ember súlyos, egy másik pedig könnyű sérülést szenvedett. A balesetet követően Stohl a helyszínt elhagyta, a rendőrök később otthonából előállították.

A tárgyalást a sajtó élénk érdeklődésétől kísérve tartják, erre jellemző, hogy a Pest Megyei Bíróság épületének termébe a szűkös hely miatt csak előre kiosztott, sorszámozott belépővel lehetett bejutni.

Stohl András a bíró kérdésére válaszolva kijelentette, hogy bűnösnek érzi magát. Mint a történtek előzményeit felidézte, aznap éjjel a színházi előadást követően különböző szórakozóhelyeken nagyobb mennyiségű fehér bort, majd whiskyt ivott és parkoló autójában ülve az orrán át egy adag kokaint is felszívott. Ezek után rosszul felmérve a helyzetet "felelőtlen döntést hozva" elindult fóti otthona felé. A végzetes pillanatban hullámzó tudatállapotban csak két csattanást észlelt, ahogy az autók egymásnak ütköztek.

A vádlott meghallgatása során az is kiderült, hogy Stohl a balesetet követően a másik kocsikban ülőknél nem észlelte, hogy valaki is megsérült. Felhívta élettársát, aki néhány percen belül a helyszínre érkezett. A hölgy rövid szóváltás után Stohlt felpofozta. Kisvártatva rá az ittas színész beült élettársa kocsijába és hazahajtott, a rendőrök innen állították elő. A sérülteket időközben a helyszínre érkező mentők ellátták.

A tárgyalást Léhmann Zoltán bíró a tanúk meghallgatásával folytatatta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását