2024. május 6. - Ivett, Frida

A Ewingok visszatérnek!

Megkezdődött a közkedvelt Dallas sorozat új évadához való készülődés, a Southfork ranchet újra megszállják a Ewingok.
2010. október 5. kedd 10:05 - HírExtra
A világ egyik legsikeresebb sorozata, a Dallas már majdnem húsz éve véget ért, most azonban úgy döntöttek, folytatják a texasi família kálváriáját.

A TNT csatornára tervezett sorozatot még nem kezdték el forgatni, így egyelőre hivatalos bejelentést sem tettek, ám sokan tudni vélik a szereplők kilétét. A hírek szerint a Jockeyt alakító Larry Hagman is visszatér a képernyőre. A közvélekedés szerint munka sokat lendíthet az alkoholproblémákkal küzdő sztár egészségügyi állapotán.

Jockey öccse, Patrick Duffy állítólag repesett az örömtől a felkérés hallatán, hiszen a Dallas óta tulajdonképpen nem is volt komoly szerepe.

A Ewing-feleségek közül a Samanthát alakító, a valóságban is alkoholizmussal küzködő Linda Gray is biztosan visszatér, azonban az még kérdéses, hogy a Pamelát megformáló Victoria Principal feltűnik-e ismét a képernyőn. Principalnak elég hányatott volt az élete a sorozat befejezése óta, nemrég vált el plasztikai sebész férjétől, aki rendszeresen megverte és megműtötte az egykor babaarcú színésznőt.

Két alak azonban biztosan nem szerepelhet, hiszen az Ellie Ewingot és a férjét, Clayton Farlow- t alakító színészek, Barbara Bel Geddes és Howard Keel már nem élnek.

Az új széria középpontjában azonban a régi ismerős arcok helyett inkább Jockey és Samatha fia, John Ross, valamint Bobby és Pamela gyermeke, Christopher áll majd. Már az ő szerepükre is folyik a válogatás.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását