2024. május 7. - Gizella

Ördög Nóri a legszexisebb

Az egyik sztármagazin listáján ő a jelenlegi legvonzóbb magyar híresség. A Szombat esti láz és a Csillag születik műsorvezetőjét már Kölyöklubos korában is sokan beszavazták a bombázók közé – most inkább az lenne váratlan, ha nem szerepelne a hasonl
2008. március 3. hétfő 12:21 - Hírextra
- Azt hiszem, hogy büszke lehetek erre a helyezésre, amit elértem, arról nem is beszélve, hogy az viszont tényleg meglepett, hogy a legszexibb sztárok között engem is kiemeltek. Mert nagyon sok olyan lány van, akinek sokkal inkább összeforrt a nevével a szexisség fogalma – mondta a műsorvezető a Reflektornak.

Ami Nórát illeti, igazából annak örülne, ha a hiteles és megbízható televíziós személyiségek között emlegetnék, persze azt sem bánja, hogy a szépek között sorolják most előbbre. Hasonló utat szeretne bejárni, mint Woody Allen jelenlegi kedvenc színésznője.

- Scarlett Johansson nagyon trendi, nagyon menő. És ő talán ötvözi azt, amit én is szeretnék, hogy tud a szakmájában maradandót alkotni, és emellett van egy nagyon erős szexuális kisugárzása, talán ez a vastag szájának is köszönhető.

Az Oscar gálán is láthattuk, hogy a korábbi trenddel ellentétben manapság már terhesen is lehet valaki a vörös szőnyeg sztárja. Sőt, mindenkinél nagyobb figyelem kísérte Jessica Albát és társnőit. A 26 éves Nóri is egyre többet gondol már a családalapításra.

- Ha trendi dolog terhesnek lenni, nyilván emiatt nem, vagy ilyen áron. De előbb-utóbb trendi leszek én is, de ez azt gondolom, még nem most következik be, hanem kicsit később.

Nóri boldog párkapcsolatban él. Ami pedig a munkát illeti, a Reggeli mellett már készül az új kihívásokra, hogy még jó pár évig ott lehessen a hasonló listák élmezőnyében…

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását