2022. december 8. - Mária

Anyósfesztivál Polgáron

Soha annyi anyós nem látogatta meg egyidejűleg a polgári M3 Archeoparkot, mint szombaton az országos anyósfesztiválra érkezők: bár a hétpróbás anyósversenyben csak tizenketten vettek részt, a több száz résztvevő között is sok anyós volt ott, vejével, meny
2008. július 20. vasárnap 07:23 - Hírextra

Az országos anyósfesztivált negyedik alkalommal rendezte meg a Szépország Rendezvényiroda - mondta az MTI-nek Domokos József, az iroda vezetője, hozzátéve, hogy a maga nemében páratlan kezdeményezés az asszonyok tiszteletét, megbecsülését állítja középpontba, vidám programokkal fűszerezve.


A nyitó napon tartották az anyósok sodrófa-hajító versenyét, amelyet - ha versenyezhetett volna - a zsűri elnöke, Oszvald Marika operett énekes nyert volna meg, ő ugyanis pontosan oda hajította a sodrófát - mint jó anyós -, ahová kellett.


A hajdú-bihari település több ezer résztvevőt vár a vasárnapig tartó fesztiválra. A záró napon a találkozó ötletgazdája, Ihos József humorista, mindenki Kató nénije lesz a házigazda. A fesztiválon megválasztják a legszebb anyóst is, aki egy évig, a következő anyósfesztiválig viselheti a "Legszebb asszony" címet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását