2024. április 28. - Valéria

Durva! Kelemen Annát rendőrök keresik!

Kelemen Annát rendőrök keresik, senki nem tudja, hol van. Jó ötlet elbújni a rendőrök elől felfüggesztett börtönnel?
2009. augusztus 18. kedd 12:59 - HírExtra
Kelemen Anna tartózkodási helye ismeretlen. Hivatalosan két teljes hónapja. El is kezdte a rendőrség keresni, mert ugyebár így ki tud bújni az ellene folyó hivatalos eljárások alól.

Mint arról korábban a HírExtra is beszámolt, a botrányos életű playmate kedvence, a harci izomrángásnak kitenyészett Zeusz nevű kutya miatt került bajba, az eb nem egyszer marcangolt szét ártatlan embereket az utcán. Amikor a törvény keze utolérte vérengző állata miatt, ismeretlen helyre költözött és semmilyen hivatalos papírt nem vett át.



Mellesleg jelenleg is több eljárás folyik Annácska ellen, többek között egy kártérítési per az egyik áldozat részéről.

„Tudomásunk van arról, bejelentést kapott II. kerületi rendőrfőkapitányság. A lakcím-bejelentési kötelezettség elmulasztása szabálysértés, amiért körözést adhat ki a hatóság. Tény, hogy Kelemen Anna tartózkodási helye hivatalosan több mint kér hónapja ismeretlen” – mondta a Blikknek az egyik áldozat, a széttépett kezű nyugdíjas ügyvédje.

Azt mondjuk eddig is tudtuk Kelemen Annáról, hogy nem éppen az eszével vált híressé. Na de ez az ügy arra is rávilágít, hogy még csak nem is akar nem hülye szőkének tűnni…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. augusztus 18. 13:52
A Szabálysértési ügyekben az Önkormányzat illetékes.Ha tényleg meg kivánják találni a károsultak Annácskát,akkor oda küldjék a feljelentést.Ja és csatoljanak hozzá 5000 FT-os illetéket is.Mig a Rendőrségi feljelentés ingyenes,de nem ér semmit-sem...
Egyébként a Birósági eljárás a távollétében is lefolytatható,el is itélhető,ha van elég bizonyiték,és kifizetik az Ügygondnok dijját...
Phil Ivey
2009. augusztus 18. 13:48
ki eza liba, hogy törvényen felül áll???? miért nem tart akkor már krokodilt, s ha az széttépi a szomszéd nénit, elutazik Balira vagy Mauritiusra abból a pénzből ugyebár, amit összegyűjtögetett áldozatos munkája során. nem szeretem ezt a szót használni, de ő aztán egy nagy k..va!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását