2024. április 28. - Valéria

Az atlétikai vébé majdnem legszexibb versenyzője - képekkel!

Megtaláltuk a berlini atlétikai világbajnokság „legdögösebb” női indulóját egy kecses sprinterhölgy személyében! Vagy mégsem. Savannah Sanitoát a Playboy címlapjára!
2009. augusztus 18. kedd 08:59 - Gedei Szilárd
Aki látta a női száz méter előfutamait a Berlinben zajló atlétikai világbajnokságon, az nem feledi Savannah Sanitoa kisasszonyt. Az Amerikai Szamoa csodás szigeteiről a vébére érkezett sprinter ugyan utolsó lett 14.23 másodperces eredményével (mellesleg ez amerikai szamoai csúcs), egészen egyedi személyisége azonban vidámságot hozott a világcsúcs futásoktól "ellaposodott" Olimpiai Stadion-béli hangulatra.



Na ja, ha Sanitoa kisasszony súlylökésben, esetleg kalapácsvetésben indult volna a vébén, cseppet sem keltett volna feltűnést testalkatával. Pech? Mindenesetre az eddig jobbára csak rögbijátékosairól ismert Amerikai Szamoa csiszolatlan atlétikai gyöngyszeme egy sprintszámban, mégpedig a 100 méteres síkfutásban tudja leginkább kamatoztatni istenadta tehetségét.

Mely a vébé előfutamai során egy nem túl acélos, de azért biztató 14.23 másodperces egyéni csúcsig juttatta Saniota kisasszonyt.

„Eddig ez az egyéni legjobbam! Annyira izgalmas ez az egész, a világ legjobb sprinterei között rajtolhattam” – áradozott célba érkezése után az extrém tetoválásaival is hódító atlétahölgy.



Savannah Sanitoa azt is elárulta, hogy amikor elkezdte atlétikai karrierjét, még kénytelen volt mezítláb futni: „Nem mondhatnám, hogy a könnyűatlétikát olyan nagy számban űznék a hazámban” – utalt a nem éppen egyszerű amerikai szamoai sportinfrastruktúrára az atlétikai világbajnokság egyik legszínesebb egyénisége, a minden bizonnyal amerikai szamoai bajnoki címmel is büszkélkedhető Sanitoa.

Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy két év múlva, a soron következő szabadtéri atlétikai világbajnokságon milyen fejlődést mutat "Óceánia nagy barna gyöngyszeme"…
Forrás: HírExtra/Bild.de Fotók: Getty Images
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását