2024. április 27. - Zita

Dzsudzsák: "Én adtam erőt a csapatnak"

Élete meccsét játszotta, élete gólját lőtte és csapata vezérévé vált egy rendkívül fontos találkozón - a HírExtrának mégis megszokott szerénységével nyilatkozott Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven légiósa.
2009. augusztus 17. hétfő 17:59 - Gedei Szilárd
Két bődületesen nagy szabadrúgásgól, egy remek gólpassz –sokak szerint élete meccsét játszotta vasárnap az ősi nagy rivális, az Ajax ellen 4-3-ra megnyert holland bajnokin Dzsudzsák Balázs. Nézzük, mi a véleménye magának a főszereplőnek!

Igen, én is egyetértek ezekkel a véleményekkel – kezdte a HírExtrának adott interjúját Dzsudzsák Balázs. – Hál’ Istennek eddig is volt már egy-két meccsem, amin jól játszottam, de hiszek a menedzseremnek és a családomnak, akik minden eddigi meccsemet látták, ők pedig amondóak, hogy magasan ez volt az eddigi legjobb…

Azért csak érezte belülről, hogy „nem ment rosszul” a játék!


Igen, én is éreztem, hogy amit szerettem volna ezen a mérkőzésen, az mind összejött.

Ráadásul az egyéni jó teljesítménye pedig mintha átragadt volna a csapatra is. Nyilván jó lehetett bemenni PSV öltözőjébe a meccs után.

Persze, a többiek is nagyon örültek, mindenki gratulált. Ráadásul nagyon rendesek voltak, mert minden egyes interjúban kihangsúlyozták, hogy az akarat, az a játék, amit én produkáltam adott erőt az egész csapatnak a győzelem kiharcolásában.

Első szabadrúgásgólja a meccsen például egyenlítést ért, azon kívül pedig esélyes az év gólja címért is. Élete találata volt ez élete meccsén?

Bizony, ez a gól minden eddigi nagy bombámat letaszítja a trónról, egyrészt azért, mert nem akárki ellen szereztem, másrészt pedig ilyen messziről talán még nem is rúgtam gólt.

Íme Dzsudzsák Balázs őrületes szabadrúgásgólja (PSV-Ajax 4-3):

A második találata sem volt semmi, a kérdés az, hogy így akarta-e, vagy csak beadásnak szánta.

Csak annyi tudatosság volt benne, hogy beadást szerettem volna, abból azonban a keményebb fajtát. Pont ezért erősen rúgtam meg a labdát, ami egy kicsit lecsúszott, s így hullott be a kapuba – nevezhetjük lecsúszott beadásnak is, de ez legyen a legnagyobb probléma…

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

rttl
2009. augusztus 18. 10:56
Lehet, hogy sokan nem értenek velem egyet de én azt mondom a két gól fantasztikus volt de a gólpassz előtt a két védő teljes meghülyítése az volt a legszebb ! Ilyen szinten két védőt így öszeugrasztani futtában , hát mit mondjak gyönyörű volt ! Jó lenne ezt látni a válogatott következő meccsein is !!!
Phil Ivey
2009. augusztus 17. 19:57
Gyönyörű gólok voltak, gratuláció és elismerés Balázsnak!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását