2024. április 28. - Valéria

Stohl András megőrült? Ordítva támadt egy férfira!

Részegen verekedett Stohl András – írtuk múlt héten a balhés színészről. A balhénak azonban még nincs vége: ezúttal egy fadeszkával őrjöngve támadt emberekre.
2009. augusztus 17. hétfő 10:29 - HírExtra
Vadászni volt a múlt héten Stohl András. Vagyis inkább részegen verekedni egy kis somogyi faluban. Ez még nem lenne baj, mert hát Stohl azt mondja: csak hülyéskedett, mindössze színjáték volt. A verekedős ügy után azonban itt a másik: ezúttal egy fadeszkával látták hadonászni a népszerű színészt, miközben részegen őrjöngött.

„A horgásztónál pillantottuk meg Stohl Andrást, amint egy terepjáróval körbe-körbe ralizik a barátaival. Eszelős száguldás volt, és amikor elhajtottak, Stohl az autó platóján hanyatt feküdt, a lába lelógott” – mesélte az egyik szemtanú a Blikknek.

Később Stohl egy hosszú bottal kezdett hadonászni, és ordítva támadt arra a férfira, aki azt szerette volna, hogy a színész leszálljon a járműről.

„Egyikünk elkezdi húzni a másikat, de semmi komoly nem történik. Remélem, legközelebb tudok úgy lazítani, hogy mint részeg rendbontót lássam magam viszont az újságokban” - kommentálta az esetet az RTL Klub Fókusz című műsorában a színész.

Na, de hogyan láthatnánk a részeg rendbontón kívül mást Stohlban, ha egyszer nem tesz érte?
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

adall
2009. augusztus 17. 12:36
nah... okosok... ez egy átvett hír...mellesleg egy időben egy helyen történt.. csak mostanában egyes hírportálok kicsit feltuningolva, kicsit másképp tálalva adnak elő egy már leadott cikket... Itt sem történt más. Egy kedves honfitársunk, aki képtelen a saját dolgával törődni és utánaered másoknak, gyorsan filmez egyet, gyorsan nyilatkozik egyet - máris kész egy eléggé elferdített valami... Bár azt mondják, hogy minden hír az újszülöttnek új..... Hát nem is tudom, elég szánalmas úgy olvasókat bevonzani a látogatottság végett és a bannerek árának felturbózásának végett, hogy ilyen gagyin tálalt cikkekkel öntik el a netet. Ja, hogy nem kötelező bejönni ide.. hát igen, de már vadászom az ilyen cikkekre, amik egy rég lerágott csontból, egy új becsalogató mondattal hülyítik a népet. A Hírextra ebből él meg mostanság... elég szánalmas. Kár, volt ez jobb oldal is....
thomas.... valamiért még sem írták le Bucit a palettáról - talán, mert annyival többet tud mint te... pl...nem írkál rosszindulatú kommenteket rólad.. Jahh és láttad 1x valahol közel hozzád..és ebből levettél valamit...ez a személyes találkozás
Mert, ha valóban ismernéd, akkor most szemenköpnéd magad...
galamb tamás nem más mint tomas - hát jahh elképzelhető - mert a stílus, az irígység felhangjai összecsengenek. Tipikus rosszindulatú, luzer duma... Tegyetek rendet magatokba, foglalkozzatok saját kis életetekkel - aztán lehet észt osztani.
tomas
2009. augusztus 17. 11:43
Már rég leirhatták volna a palettáról, mert csak balhézik. Nem film szerepet adni, hogy az M1-en minden este Ő bohóckodjon!!!
Fejébe szállt a dicsőség, találkoztam vele személyesen, egy beképzelt majom!!!!
galamb tamás
2009. augusztus 17. 11:42
Ezt már hallottuk tőlled Andriska, az elmúlt 2 évtizedben párszor. Szerintem annak a felemnek van igaza, amelyik egy komplexusos kis ripacsnak tart téged, pedig istenlássa próbállak szinésznek látni. Picit el szaladt veled a ló, na nem most.....2 évtizede. Bérelt helyed van a tv-nél, a nemzetiben...:-) Te tényleg elhiszed hogy ekkora tehetség vagy? Kiválasztott, netán? Te már akkora vagy, hogy mindent megtehetsz! Ha ezt elhiszed, még hülye is vagy. Vagy lassan abba kéne hagynod, mindent. Bérelni egy kis kocsmát, és ott elbalhézgathatnál. Nem sok kéne,ott tartanál mint szegény BB Évi!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását