2024. május 3. - Tímea, Irma

Kiszel Tünde megalázza gyermeke apját?

Hamarosan kiderül, hogy ki Kiszel Tünde lányának, Donatellácskának az igazi édesapja. Mi már alig tudjuk türtőztetni magunkat, gondoljuk, Önök sincsenek ezzel másképp.
2009. június 10. szerda 11:49 - HírExtra
A gyönyörű Kiszel Tünde amondó, hogy nem kevésbé bájos gyermekének, Donatellácskának van egy apja. Megkopott biológiai ismereteinkben bízva kijelenthetjük, ez bizony elég valószínű. Az azonban már nekünk is sok, miszerint az első körben szóba jöhető jelölt egy operaénekes.

A szerencsés férfit Lukács Lászlónak hívják (nem, nem a Tankcsapda zenekar frontemberéről van szó…), külföldön operaénekel. Persze még nem biztos, hogy ő lesz a befutó Donatellácska édesapja megtisztelő posztjára, mindössze maga Kiszel Tünde nevezte őt meg, mint a legvalószínűbb jelöltet.

Sőt Kiszel attól sem riad meg, hogy – mivel a férfit nem igazán érdekli sem Tünde, sem a lánya – DNS-vizsgálattal bizonyítsa igazát!

– A hitelességem és a kislányom érdekében tartom fontosnak, hogy elindítsák ezt az eljárást – mondta a Borsnak Kiszel. – Folyamatosan erről faggatnak, pedig én sosem tagadtam, hogy ki a gyermekem édesapja – tette hozzá a botrányhősnő.

Szóval hitelesség és a kislány érdeke. Kár, hogy előbbiből már csak nagyon kevés van Kiszelnek, utóbbi pedig… hát, bizony mi csak sajnálni tudjuk azt a szegény kislányt…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

anglia51
2009. június 10. 12:42
Jeges borogatást kérek! Ki állítja, hogy K. T. gyönyörű????? Nem szép, ráadásul olyan buta, hogy az már mínusz IQ-val sem mérhető! Ezt mutatja, hogy már a kislányát is kipellengérezi, csak címlapon legyen! Egy egeret nem bíznék rá, nem gyereket! A"kislány érdeke", hogy ország világ azon csámcsogjon, ki az apja, és elismeri-e? Ez már több, mint ocsmány!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását