2024. április 28. - Valéria

A sztár végre igent mondott

Sienna Miller nagy nehezen beadta a derekát, és elfogadta Rhys Ifans ajánlatát.
2008. március 10. hétfő 18:10 - Hírextra
Még Nagy Sándornak is kevesebb időbe tellett, amíg meghódította az akkor ismert világ nyolcvan százalékát, mint Rhys Ifans-nak az, hogy meggyűrűzze Sienna Miller-t. Ám végül csak összejött a projekt, és állítólag már nyárra tervezik a lagzit is. A színésznő próbálta titokban tartani, hogy harmadszorra igent mondott, de párja miatt ez lehetetlennek bizonyult. Rhys ugyanis úton-útfélen arról áradozik, hogy végre pozitív visszajelzést kapott, élete legnagyobb vágyára.

A Brit Birodalom filmrajongóinak nagy kedvencei tavaly augusztus óta alkotnak egy párt. Ám a Notting Hill szereplője már decemberben egy gyűrűvel lepte meg kedvesét a huszonhatodik születésnapjára. Akkor Sienna nemet mondott, akárcsak januárban, amikor egy szerenád keretében tartotta meg a színész a kézkérőt. Aztán Ifans ultimátum elé állította a szőke szexbombát, így kénytelen volt Ms. Miller a kapott gondolkodási idő végén igent mondani a harmadik nagy kérdésre.

A lakodalommal azonban már nem húzzák az időt ilyen sokáig. Már nyár elején oltár elé akarnak állni, mert ősszel Rhys zenekara, a The Peth turnéra indul. Az ünnepséget visszafogott, családias hangulatban szeretnék eltölteni a szerelmesek, csekély ötven ember társaságában. A rokonok mellett a temérdek híres barátot sem lehet meghívó nélkül hagyni, így jelen lesz Kate Moss és Keira Knightley ágymelegítőstől, Sadie Frost, az Oasis-es Gallagher fivérek, sőt, még Sienna volt vőlegénye, Jude Law is felkerült a vendéglistára. Ennyi csillag százával vonzza majd a paparazzókat, így valószínűleg lőnek a meghitt hangulatnak.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását