2024. április 28. - Valéria

Hát ez hihetetlen!! Elképesztő Sebestyén Balázs!

A hihetetlent és az elképesztőt nem lehet fokozni – gondoljuk sokszor. Hát mégis. Sebestyén Balázs házasodni készül, s ezzel ő egyedül van az univerzumban! A világ legizgalmasabb világsztárjai nálunk vannak.
2009. június 3. szerda 11:20 - HírExtra
Na. Sebestyén Balázsnak gyereke születik – írja a Blikk. Ehhez szerkesztőségünk gratulál, s csak azért nem mondjuk, hogy pezsgőt bontunk örömünkben, mert akkor ha bárki bejelentkezne, hogy várandós/apa lesz, ugyanígy kellene eljárni, s rámenne a gatyánk is. Mert ugye hogyan nézne az ki, hogy Sebestyén Balázst köszöntjük, mást nem? Mi nem diszkriminálunk.

Mindemellett a "világsztár" novemberig mindenképpen el akarja venni az asszonyt, akinek a neve Viktória, s van egy fogadásunk, hogy nem sokára ő is "világsztár" lesz Magyarországon. Mi pedig élvezzük, hogy egyre több hihetetlenül érdekes, borzasztóan izgalmas, elképesztően fontos személyt ismerünk meg hazánkban. Büszkék lehetünk arra, hogy Blikkféle kultúrlapokat rendszeresen olvasó, a világsztárok iránt érdeklődő kultúremberek vagyunk.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

megmondom
2009. június 3. 16:11
Lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de én bizony nem értem a hírextrás írók hozzáállását a hasonló témákhoz. Mindig csak a fika megy, meg hogy kulturemberség így, meg kulturemberség amúgy. Egyet áruljanak már el, kedves újságírók ott a Hírextránál: mi a jó büdös f.szért nem írnak akkor valami másról? Ha már annyira kulturemberek...
p-Aga
2009. június 3. 13:54
Valóban sztár, a 21. szd sztárja. Mert mit sugall tevékenysége? Mindenki sztár lehet! Nem kell, hogy művelt légy, nem kell, hogy bármiben is kitűnjél. A lényeg az, hogy a média jól el tudjon adni. És amíg van rá agymosott vevő, ezt meg tudja tenni.
dudva
2009. június 3. 12:08
Ez sztár? Mitől? Mit tett az ügy érdekében? Ez 1 nagyképü pöcs, akit a média sztárol, miközben 1 semmi értékű műsor, semmi értékű vezetője. Vagyis nem más, mint 1 mezei műsorvezető.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását