2024. május 3. - Tímea, Irma

Mindenki Balázs akar lenni!

Úgy tűnik Sebestyén Balázsnak minden sikerül: sikeres Showmen, könyve pedig rekordszámban kelt el a celeb-könyvek közül. A Gastroyal pedig úgy tűnik mindent elad, ami a sztárokkal kapcsolatos - még Balázs könyvét is.
2009. június 2. kedd 12:22 - Pásztor Balázs
A Gastroyal receptje egyszerű: végy egy vagy több celebet, csinálj hatalmas reklámok, láttasd magad olcsónak de minőséginek és az emberek biztos ezrével veszik majd a terméket. Így járt saját étel-futár cégével - amit fittnesguruk reklámoznak -, és Sebestyén Balázs Szigorúan bizalmas című „sokkal komolyabb mint a többi celeb-önvallomás, ezért nem is bulvár” könyvével is. A mű 51 ezer példányban kelt el eddig, ami jóval több mint a várt 20.000 és mind a kiadónak, mind Balázsnak szép kis hasznot hajtott.

Így hát érthető, hogy nem egy celeb irigyelte meg a tengernyi pénzzel járó plusz hírnevet, és tervezgeti saját könyve kiadását - csakhogy erre sem a Gastroyal, sem a többi kiadó nemigazán vevő. Jakpucskek Gabriella és Keletei Andrea még az esélyesek közt voltak, de Zsédényi Adrienn, Rába Tímea és Farkasházy Réka eddig még az esélyt sem kapta meg. Helyette a Gastroyal most egy kutyás könyvön dolgozik - ami Kelemen Anna brutális kutyamészárlását elnézve nem tűnik hamvában holt ötletnek.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását