2024. május 11. - Ferenc

Sebestyén Balázs és Vadon János: Hetek óta falaznak egymásnak

Május 4-e óta nézhetjük hétköznap esténként az RTL Klub képernyőjén, miféle vicces testhelyzetekben próbálnak megküzdeni válogatott – összesen 46 - celebjeink a hat kilométeres sebességgel közelítő falakkal.
2009. június 1. hétfő 09:05 - HírExtra
A Kalandra fal! két szarkasztikus műsorvezetőjét legutóbb az argentin dzsungel mélyén forgatott kalandshowban láthattuk: a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásai során remekül összeszokott a két srác, olyannyira, hogy január óta rádióműsort is kaptak ők ketten: reggelente Danubius Piritós műsorcím alatt szórakoztatják magukat, egymást és persze a hallgatókat. Most a Kalandra fal! tematikus adásaiban igazán elemükben érzik magukat: láthattuk már őket Csillagok háborúja szerelésben, műszőrrel kidekorált mellkassal a diszkókorszakot idézve, Óz mesealakjaiként avagy szexis öltönyökben macsó aranyifjúként. Nem kímélnek se celebet, se meglepetésvendéget - szerencsére egymást sem! - csípős megjegyzéseikkel, kárörvendő beszólásaikkal, amelyeken néha ők maguk szórakoznak a legjobban…



A játékszabály igen egyszerű: a medence szélére – veszélyzóna - kell állnia a játékosoknak, ekkor elindul egy hungarocell fal feléjük, amelyen mindig más formájú kivágás található, időnként hajmeresztő és kivitelezhetetlen elrendezésben. Az adott alakzatot néha egyedül, többségében kettesben, időnként hármasban kell felvenni, és ha ez nem sikerül, a közelítő fal beletolja a delikvenseket a 30 ezer literes medencébe.

A japán eredetű és ezidáig már több országban óriási sikert aratott szórakoztató műsorhoz teljesen át kellett alakítani egy tévéstúdiót: több méterrel megemelték a szintjét, hogy a melegített vízzel teli óriási medence elférjen benne.

Az úszni nem tudó celebeket egy csinos, napsütötte bőrű úszómester menti ki: Rátkai Dávid 14 éven át kajakozott. Még ma is lejár néha edzeni, de már csak hobbiból teszi. 2003 óta az evezőlapátokat vállfára cserélte, ugyanis ma már stylistként keresi a kenyerét.

Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nante2
2009. június 1. 15:10
Végre! Befejeződött! Balázs esetében is igaz: néha a kevesebb, több!
dudva
2009. június 1. 10:05
Hányni tudnék ettől a nyálas képü buziforma pöcstől.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását