Hát ez hihetetlen!! Elképesztő Sebestyén Balázs!

A hihetetlent és az elképesztőt nem lehet fokozni – gondoljuk sokszor. Hát mégis. Sebestyén Balázs házasodni készül, s ezzel ő egyedül van az univerzumban! A világ legizgalmasabb világsztárjai nálunk vannak.

Na. Sebestyén Balázsnak gyereke születik – írja a Blikk. Ehhez szerkesztőségünk gratulál, s csak azért nem mondjuk, hogy pezsgőt bontunk örömünkben, mert akkor ha bárki bejelentkezne, hogy várandós/apa lesz, ugyanígy kellene eljárni, s rámenne a gatyánk is. Mert ugye hogyan nézne az ki, hogy Sebestyén Balázst köszöntjük, mást nem? Mi nem diszkriminálunk.

Mindemellett a "világsztár" novemberig mindenképpen el akarja venni az asszonyt, akinek a neve Viktória, s van egy fogadásunk, hogy nem sokára ő is "világsztár" lesz Magyarországon. Mi pedig élvezzük, hogy egyre több hihetetlenül érdekes, borzasztóan izgalmas, elképesztően fontos személyt ismerünk meg hazánkban. Büszkék lehetünk arra, hogy Blikkféle kultúrlapokat rendszeresen olvasó, a világsztárok iránt érdeklődő kultúremberek vagyunk.
Forrás: HírExtra/Blikk