2024. április 30. - Katalin, Kitti

Szörnyű! Sérülés a Kalandra fal!-ban!

Baby Gabi sikít, Kovács Ági vízbe zuhan, Kasza Tibi pedig megsérül – ma este is folytatódik az RTL Klub celebgagyija, a Kalandra fal!.
2009. május 13. szerda 17:59 - HírExtra
Vajon mennyi pénzt adhat az RTL Klub azoknak a celebeknek, akik idióta maskarába öltözve, vinnyogva esnek bele a Kalandra fal! medencéjébe? Mint például Hujber Ferenc, aki a ma esti adásban James Bond szerepében, vagy Kasza Tibor, a Crystal együttes frontembere, aki Pókember szerepében bohóckodik egy sort.

Nem, nem egy megkésett álarcosbált próbál bepótolni a csatorna vezetése, hanem szimplán csak próbálják valamivel feldobni a néhány adás alatt unalmassá váló produkciót. Ma este például a két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani a filmtörténet klasszikus darabjainak hangulatát próbálja felidézni.

Kalandra fal! – színes, magyar vígjáték, 52 perc

Főszerepben: Hujber Ferenc (James Bond), Baby Gabi és Koós Réka (Bond lányok), Kasza Tibor (Pókember), valamint Kovács Ágnes és Szandi.

Hat filmhős találkozik egy elhagyatott stúdióépületben, ahol kiderül, hogy életük egyik legnagyobb erőpróbáján kell részt venniük. A forgatás azonban nem zajlik zökkenőmentesen: az egyik Bond lány (Baby Gabi) sikítva menekül a vízbe a felé közeledő fal elől, a Pókemberről (Kasza Tibor) pedig kiderül, hogy ő sem sérthetetlen, sőt csúnyán lehorzsolja a karját. Mindeközben a másik Bond lány a többszöri vízbeesés után a levegőért kapkod a parton, s a történetet még a műsorvezetők is bonyolítják…


Hát, ez sem lesz a filmtörténet, de még csak a magyar kereskedelmi televíziózás aranykönyveibe kéredzkedő produkció sem.
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását