2024. április 29. - Péter

Óriási esés! Megszédült és a mélybe zuhant az RTL Kub sztárja!

Kalandra sör! Ma este olyat láthatunk a Kalandra fal! című műsorban, amilyet még soha. Sebestyén Balázsékon extra ciki maskara, az ökörködő celebek pedig minden eddiginél hülyébbek.
2009. május 22. péntek 19:39 - HírExtra
Mondanánk, hogy igazi bajor sörfesztes hangulat vár azokra a nézőkre, akik ma esete az RTL Klub Kalandra fal!-jára kapcsolnak, de ez nem teljesen igaz. A produkció változatos "témaerőltetése" túltesz mindenen: ezúttal a sör köré szervezték volna a „díszítést”.

Hogy miként jön ez ahhoz, hogy a sztárokat egy székben szédülésig pörgették, majd odalökték őket a veszélyzónába, arról fogalmunk sencs. Amit viszont tudunk: lesz sramlizenekar, Valkó Eszter, Szujó Zoltán és Növényi Norbert, valamint Fresh Andi, Ágica és Kriszti. Tessék választani, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő szereplőt…

Ha pedig mindez még nem elég: Ágica többet lesz a vízben, mint a fal előtt, Valkó Eszter egyszerre két falat fog látni, Ágica és Kriszti a náluk jóval nagyobb falrésen sem bírták átpréselni magukat, a csapatfalnál pedig valaki már azelőtt beszédült a vízbe, hogy a fal rémisztő közelségbe került volna.

Hogy ki lesz ez a szerencsétlen, azt nem áruljuk el. Tessék megnézni az RTL Klubon este! Ha elmulasztják, soha, de soha nem tudják meg, hogy milyen idióta kinézete is van Sebestyén Balázsnak bajor nemzeti gúnyában.
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását