2024. április 26. - Ervin

Dúl a háború! Kovács Áron legyőzte Balázst!

Folytatódnak a harcok a kér kereskedelmi műsor között, jelenleg az Áll az alku vezeti a nézettségi listát, de Balázsék szerint ez semmit sem jelent, sőt!
2009. május 21. csütörtök 09:59 - HírExtra
Pár hete már beszámoltunk róla, hogy bizony nagy harcok dúlnak az RTL Klub, és a TV2 között, ráadásul a műsorvezetők is versengenek. Amikor egyszerre indult útnak a két műsor, a Kalandra fal! és az Áll az alku, akkor mindenki, legalábbis az érintettek feszülten várták, hogy bizony mi lesz az eredmény, melyik műsor borítékolhat el több nézőt.

Kovács Áron, az Áll az alku új műsorvezetője nagyon magabiztos volt, viszont hiába, mert a kezdeti napokban, hetekben tarolt az emberi tetrisz. Többen voltak kíváncsiak a vízbe pottyanó sztárokra, mint a táskanyitogatásra.

Áron összesen három hetet kért, hogy bebizonyítsa, képes több nézőt begyűjteni, mint riválisa, de valójában ehhez csak két hét kellett.

- Legyőztem Balázst! Egyedül nem ment volna, nagyon klassz csapat van mellettem, amely mindenben segít. Nagy öröm nekünk, hogy a korábbi jóslatokra rácáfolva, ilyen hamar nyerő pozícióba kerültünk. Három hetet kértem, de még annyi sem kellett. – mesélte örömmel Kovács Áron, aki továbbra is hasonló eredményeket szeretne felmutatni.

Joggal reménykednek a sikerben, hiszen még a félidőnél sem tartanak a műsorral. Természetesen az RTL Klub nem tulajdonít ennek olyan nagy jelentőséget, szerintük semmit sem jelent, hogy a teljes lakosság körében többen lennének kíváncsiak az Áll az alkura.

- Az Áll az alku majdnem kétszer olyan hosszú, mint a Kalandra fal! Ameddig a műsorunk megy, addig azt jóval többen nézik, főleg a reklámozók szempontjából fontos, 18 és 49 év közötti korosztályban. A kereskedelmi televíziók pedig a kereskedelmi célcsoportnak gyártják a műsorokat, így számunkra ez az adat a legfontosabb. – nyilatkozta Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója.

Abban is érzik Balázsék a sikert, hogy mikor vége van a Kalandra fal!-nak, csak akkor kapcsolnak át a nézők a konkurens csatornára. Így önmagukat érzik az igazi nyerteseknek.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Hun
2009. június 12. 08:28
A kalandra fal és a gyözike show egyszinvonal...mind kettő szar! Pénzszórás a semmiért!!! Talán a cél,az emberek idegesítése. Ha külön kellene fizetni a Tv. csatornákért az RTL Klub biztos nem lenne a választottjaim között!
Melcsih
2009. június 7. 14:22
g
Melcsih
2009. június 7. 14:22
Szerintem a Kalandra fal retenetse müsor volt. Énis kb. 10 perset néztem belőle, de lekapott a hányinger. Ahogy Balázs játszotta az agyát..Janit birom, de neki nem ilyen müsor való. Ezzel szemben az Áll az alkut minden este megnézem. Nagyon jó müsor. És a müsor vezető is sokkal jobb, mint Balázs.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását