2024. április 29. - Péter

Te jó ég! Egyre igénytelenebb a Kalandra fal!

Hátra arc! Nem, nem a Kalandra fal! című műsor készítői fordultak vissza a műsorkészítés rögös útján, mindössze nem szeretnék, ha a nézők elaludnának a képernyők előtt.
2009. május 14. csütörtök 15:59 - HírExtra
Ez már a negyeddöntő az RTL Klub celebes, falas, idióta maskarás bohóckodásában. Ennek megfelelően igazi keményvonalas celebek sorakoznak fel a fal előtt: Nagy Ferót, Bálint Antóniát, Keleti Andit, Tóth Gabit, Molnár Andit és persze Fekete Pákót láthatjuk majd ma este, amint a mesés gázsiban bízva hülyét csinálnak magukból – ezúttal rendhagyó módon ugyanis háttal kell végrehajtaniuk a feladatokat.

Pákó persze külön is megér egy misét… A gagyikirály didifenomén ugyanis még mindig nem tud úszni, pedig egy vízzel teli medencében jól jön ám az úszótudás. S hogy mi lesz még a ma esti adásban? Például láthatjuk majd Nagy Ferót, aki megszépül a tükörben, és a kissé frusztrált Bálint Antóniát, aki megharagszik Pákóra.

Mert Pákó ugye kell a műsorba, ugyanis Pákó hülyesége – bármennyire is hihetetlen – eladható. Van rá igény, na, s ezt nagyon jól tudja az RTL Klub.

Persze azt is megértjük, ha minderre nem kíváncsiak. Sem Tóth Gabira, sem Nagy Feróra, sem Fekete Pákó óriási tükörtojására.

Vajon mikor szerepelnek végre olyanok is a hasonló műsorokban, akik nem az elmúlt öt percben lettek celebek?
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását