2024. április 27. - Zita

Szörnyű! Kellemetlen helyzetben Sebestyén Balázs műsorvezető társa!

Fogalmunk nincs, hogy miért olyan érdekes a tévénézők számára Vadon Jani, azt azonban már megtudhattuk róla, hogy fáj a háta. El is meséli, hogy miért.
2009. május 20. szerda 07:59 - HírExtra
Íme egy eszméletlen kulisszatitok Sebestyén Balázs műsorvezető társának (például Kalandra fal! című ), Vadon Janinak az egészségügyi kartonjáról! Emberünk valaha élelmiszeripari termékgyártónak tanult, pont emiatt annak idején, amikor egészen meglepő és hihetetlen módon kakaót gyártott néha a nem kisebb, mint ötven kilós kakaóporos és cukros zsákokat kellett cipelnie. Valahogy így történhetett, hogy betett a derekának a finom kakajó.

– Pontosan ugyanúgy kevertem a kakaót, mint ahogyan más a konyhában teszi, csak nem néhány kanállal kellett beletennem az edénybe, hanem több kilóval – mesélte Jani egykori munkájáról. – Senki nem mutatta meg nekem akkor, hogyan kell emelni, rosszul csináltam és tönkrement a derekam – panaszkodott egy sort a Kalandra fal! című egészen elképesztően gagyira sikeredett RTL Klubos műsor házigazdája.

Később ráadásul nem egy kellemetlen helyzetet teremtett neki a tropára ment dereka. Például a katonaságnál történt, hogy egyszer képtelen volt felállni kisszékéről tisztelegni az ügyeletes tisztnek…

– Meg kellett magyaráznom, hogy egyszerűen nem bírok felállni. Be is vittek a Honvéd Kórházba, ahol lidokainozni kellett a derekam – mesélte az esetet Vadon.

Nem is oly’ rég pedig a Kalandra fal! egyik forgatása után járt pórul: a nem túl keménynek tűnő tévés-rádiós érzékeny testrészének egy ártatlannak tűnő medencébe esés tett be.

Na ja, mindent a szórakoztatásért
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dorisz
2009. május 20. 22:07
Az "írónak" címezve: Nem tudom h Te ki vagy, és mit tettél le az asztalra, de lehetnél egy kicsit tisztelettudóbb is!!! Azt hiszed h ezzel leszel menőbb cikkíró, ha ilyen stílusba írsz? hát nem...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását