2024. április 27. - Zita

Aranyos! Voksán Virág még mindig általánosba jár!

Huszonöt évesen, a mindig nagyon dögös Voksán Virág még mindig visszajár volt általános iskolájába. Legszebb évei idekötik, ez a kedvenc helye a fővárosban.
2009. május 18. hétfő 12:59 - HírExtra
Kedvenc playmate-ünk, Voksán Virág nemcsak a férfiakat, a vetkőzést, és a lemezek pörgetését imádja, hanem volt iskoláját is. Ráadásul nem az egyetemről, esetleg a középiskoláról beszél, hanem az általános sulijáról.

Akkoriban, mint minden diák, még ő sem szívesen ült be az iskolapadba, és vette maga elé a füzetet, és a ceruzát. Sok-sok év elteltével viszont örömmel gondol vissza azokra az időkre.

- Életem legszebb évei az általános iskolás évek voltak, ezért ez a kedvenc helyem Budapesten. A suli mellett laktam, mégis alig volt olyan hónap, hogy ne késtem volna el. Hihetetlenül rossz diák hírében álltam: minden szünetben fára másztam, vagy azon törtük a fejünket az osztálytársaimmal, hogy milyen csínyt kövessünk el a tanáraink ellen. – mesélte Virág a Blikknek.

Láthatjuk, hogy Virág már akkor is szerette mutogatni magát, és a bugyiját is, hacsak nem nadrágban mászott a fára.

- Ebben a korban állandó a veszekedés, mi is jó párszor összekaptunk a padtársaimmal. Ilyenkor pedig húztunk a padra egy vonalat, hogy mindenkinek legyen saját térfele. Amikor nem figyelt a padtársam, leradíroztam, majd újat húztam, természetesen arrébb. – mosolygott Virág.

Úgy látszik a szexis DJ sosem volt jó kislány. Ha őt nem is lehetne kifejezetten botrányhősnek nevezni, az biztos, hogy semmi sem zajlik körülötte egyszerűen. Legutóbb a volt barátja rabolta ki, milliós ékszerei tűntek el Virágnak, amik miatt még mindig kénytelen a rendőrségre járni.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. május 18. 16:28
Már akkor sejthette, hogy a nő olyan, mint a hőmérő: felülről nézve kevesebbet, alulról nérve többet mutat...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását